سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کوفته بادمجان

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 396 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز2 عدد
بادمجان تنوری1 عدد
سیر2 حبه
گردو300 گرم
برنج200 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپ خوری
آب3 پیمانه
قرص عصاره گوشت2 عدد
آب لیمو2 قاشق سوپ خوری
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
آرد سوخاریبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کوفته بادمجان

برای تهیه کوفته بادمجان ابتدا گوشت را دوبار چرخ کنید و با نمک و فلفل خوب ورز بدید. پیاز را رنده کنید و آب اون را بگیرید. سپس به گوشت اضافه کنید و ورز بدید. بادمجان تنورى را ساطورى و له کنید. بادمجان و سیر له شده را به گوشت اضافه و مخلوط کنید. در آخر، گردوى خردشده و برنج آبکش را بریزید و خوب ورز بدید. مقدارى از مایه را بردارید و در دست به شکل بیضى بیارید. در صورت تمایل، مى‌تونید در وسط کوفته نصف گردو بذارید. سپس کوفته را در آرد سوخارى بغلتانید. در تابه‌اى روغن را گرم کنید و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید. بعد هم کوفته‌ها را در سسى که از قبل آماده کرده‌اید، قرار دهید تا بجوشد. پس از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه، کوفته آماده است.

17
طرز تهیه سس:
پیاز را خلالى خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد رب گوجه‌فرنگى را اضافه کنید و کمى سرخ کنید. سپس آب را بریزید و قرص عصاره گوشت را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سس را اندازه کنید و بذارید بجوشد تا کمى غلیظ شود. در آخر، آب‌لیمو را بریزید.

کوفته بادمجان

نکات کلیدی کوفته:
سس کوفته باید جوشان باشه تا کوفته ها رو به اون اضافه کنید، در غیر این صورت وا میره!
۲۰ دقیقه اول پخت، به هیچ وجه درب قابلمه رو نبندید!
هر چی بیشتر مواد رو ورز بدید، احتمال وا رفتن کمتره!
کوفته ها رو یکی یکی به سس اضافه کنید، اگر سس از جوش افتاد، بذارید دوباره به جوش بیاد، بعد یکی دیگه اضافه کنید.
با رعایت این نکات، کوفته اصلا وا نمیره!

کوفته بادمجان شما آماده است. نوش جان

kefta-meatballs-spiced-eggplant_0

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=632
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *