سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کوفته انار و گردو

زمان آماده سازی :1 ساعت و 20 دقیقه

بازدید : 2466 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت دوبارچرخکرده نیم کیلو پیاز رنده شده 2 عدد
جعفری خورد شده 1/2 لیوان نعنا خشک 1 الی 2 ق غ
مغز گردو خرد شده 1/2 لیوان رب انار 5 ق غ
پودر نان باگت به میزان لازم نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد رب 1 ق غ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کوفته انار و گردو

طرز تهیه کوفته انار و گردو , طرز تهیه کوفته , طرز تهیه کوفته ترکیه ای , کوفته با رب انار , طرز تهیه کوفته گردویی , طرز تهیه کوفته با رب انار , طرز تهیه انواع کوفته , کوفته ترکی , غذا با گوشت چرخکرده

ابتدا پیاز رنده شده آب گرفته شده را با گوشت مخلوط کنید.

سپس گردو خرد شده، نعنا و جعفری رو هم اضافه کنید.

می تونید موادتون رو داخل غذاساز بریزید.

اینطوری چسبندگی لازم رو پیدا میکنند.

اگر نه به خوبی ورزش بدین.

سپس پودر نان باگت، نمک، فلفل و زردچوبه و ۴ قاشق غذاخوری رب انار رو اضافه کنید.

مجدد کمی ورز بدین.

به اندازه های متوسط از مواد بردارید.

تو دستتون گرد کنید.

کوفته ها رو برای مدت نیم ساعت درون فریزر بذارید تا خودشو بگیره.

در این فاصله سس کوفته رو آماده کنید.

یک عدد پیاز رو خرد و سرخ کنید.

به اندازه ای زردچوبه بهش بزنید.

سپس رب گوجه فرنگی و ۱ قاشق غذاخوری رب انار بهش اضافه کنید.

کمی مواد رو تفت بدین.

مقدار کمی بهش آب اضافه کنید.

اجازه بدین که آب به جوش بیاد.

سپس کوفته ها رو دونه دونه داخل مواد بذارید.

۲۰ دقیقه اول درب قابلمه رو نذارید.

به مدت ۴۰ دقیقه کوفته ها رو بپزید.

می تونید با برنج یا نون نوش جان کنید.

نکته در تهیه کوفته انار و گردو

آب پیاز رو حتما بگیرید.

در صورت تمایل می تونید از یک عدد تخم مرغ استفاده کنید.

البته اگه مواد به خوبی ورز داده بشن و چسبندگی لازم رو داشته باشند نیازی به تخم مرغ نیست.

اگه براتون مقدور نیست که گوشت چرخکردتون رو مجدد چرخ کنید، گوشت رو همراه مواد دیگه داخل غذاساز بریزید.

 

کوفته انار و گردور | غذا با گوشت چرخکرده | غذای ساده و ارزان | غذای خوشمزه | طرز تهیه انواع غذا

دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آمورش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10305
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *