کوفته انار و گردو
طرز تهیه کوفته انار و گردو , طرز تهیه کوفته , طرز تهیه کوفته ترکیه ای , کوفته با رب انار , طرز تهیه کوفته گردویی , طرز تهیه کوفته با رب انار , طرز تهیه انواع کوفته , کوفته ترکی , غذا با گوشت چرخکرده
ابتدا پیاز رنده شده آب گرفته شده را با گوشت مخلوط کنید.
سپس گردو خرد شده، نعنا و جعفری رو هم اضافه کنید.
می تونید موادتون رو داخل غذاساز بریزید.
اینطوری چسبندگی لازم رو پیدا میکنند.
اگر نه به خوبی ورزش بدین.
سپس پودر نان باگت، نمک، فلفل و زردچوبه و ۴ قاشق غذاخوری رب انار رو اضافه کنید.
مجدد کمی ورز بدین.
به اندازه های متوسط از مواد بردارید.
تو دستتون گرد کنید.
کوفته ها رو برای مدت نیم ساعت درون فریزر بذارید تا خودشو بگیره.
در این فاصله سس کوفته رو آماده کنید.
یک عدد پیاز رو خرد و سرخ کنید.
به اندازه ای زردچوبه بهش بزنید.
سپس رب گوجه فرنگی و ۱ قاشق غذاخوری رب انار بهش اضافه کنید.
کمی مواد رو تفت بدین.
مقدار کمی بهش آب اضافه کنید.
اجازه بدین که آب به جوش بیاد.
سپس کوفته ها رو دونه دونه داخل مواد بذارید.
۲۰ دقیقه اول درب قابلمه رو نذارید.
به مدت ۴۰ دقیقه کوفته ها رو بپزید.
می تونید با برنج یا نون نوش جان کنید.
نکته در تهیه کوفته انار و گردو
آب پیاز رو حتما بگیرید.
در صورت تمایل می تونید از یک عدد تخم مرغ استفاده کنید.
البته اگه مواد به خوبی ورز داده بشن و چسبندگی لازم رو داشته باشند نیازی به تخم مرغ نیست.
اگه براتون مقدور نیست که گوشت چرخکردتون رو مجدد چرخ کنید، گوشت رو همراه مواد دیگه داخل غذاساز بریزید.
کوفته انار و گردور | غذا با گوشت چرخکرده | غذای ساده و ارزان | غذای خوشمزه | طرز تهیه انواع غذا
دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آمورش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!