سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کلوچه گردویی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 327 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 1 عدد
شکر1. 1/2 لیوان
روغن1 لیوان
آردحدود 4 لیوان
بکینگ پودر2 و 1/2 قاشق مرباخوری
ماست1 لیوان
گردو، شکر، دارچینبه مقدار لازم برای داخل کلوچه
زرده تخم مرغ1 عدد
کنجدمقداری برای تززین
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کلوچه گردویی

برای تهیه  کلوچه گردویی سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و با همزن میزنیم و بعد با هم مخلوط میکنیم و با شکر هم می زنیم. بعد به ترتیب ماست و روغن را اضافه می کنیم. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم. وقتی نسبتا سفت شد با دست ورز می دهیم و آنقدر آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. البته نباید در ریختن آرد زیاده روی کنیم چون در این صورت کلوچه سفت خواهد شد. روی خمیر را با یک نایلون می پوشانیم و در جای نسبتاً گرم نیم ساعت استراحت می دهیم تا خمیر ور بیاید.
برای وسط کلوچه مغز گردوی خرد شده را با کمی شکر و دارچین و اگر طعمش را می پسندید زنجبیل، مخلوط می کنیم. زنجبیل را بخاطر عطر تندش کمتر بریزید. بجای این مواد مربا یا مارمالاد هم می توانید داخل کلوچه بگذارید ولی اول آب مربا را بگیرید.
به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و به اندازه یک قاشق مربا خوری سرخالی از مواد میانی داخلش بگذارید و بپیچید و داخل سینی فر بگذارید. بعد روی کلوچه ها زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید.
دمای فر هم حدود ۱۸۰ باشد. وقتی زیر کلوچه ها طلایی شد میتوانید گریل فر را بزنید تا روی آنها نیز طلایی شود.
وقتی از فر در آوردید کمی که خنک شد، لای یک پارچه داخل ظرف دردار بگذارید که خشک نشود. نیازی هم به یخچال ندارد.

کلوچه گردویی شما آماده است. نوش جان

 

کلوچه گردویی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1388
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *