کلوچه کشمشی دارچینی
برای تهیه کلوچه کشمشی دارچینی ابتدا در کاسه ای آب ولرم، عسل یا شکر و مایع خمیر را با یکدیگر مخلوط کنید. مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مایع یکدستی حاصل گردد.
در ظرف دیگر آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. پی از آن آرد را کم کم به مایع تهیه شده خود اضافه کنید. اگر این مقدار آرد برای تهیه خمیرتان کم بود تا جایی که خمیر به دستتان نچسبد از آرد استفاده کنید اما توجه کنید که خمیرتان نباید خشک شود.ممکن است حدود دو پیمانه علاوه بر مقدار ذکر شده به آرد نیاز داشته باشید.خمیر را روی یک سطح پهن کنید و آنرا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید.
سپس خمیر را بردارید. آن را پهن کنید و به شکل دایره دربیاورید. سپس دارچین و کشمش به مرکز آن بریزید.همانند شکل
سپس خمیر را از دو طرف به هم برسانید.
بعد از آن خمیر را به شکل یک توپ درآورده و به مدت ۴۵ دقیقه درون ظرفی در بسته بگذارید تا ور بیاید. می توانید خمیرتان را به دو قسمت تقسیم کنید و در میان یکی از آنها کشمش و دارچین بریزید و در میان یکی دیگر فقط دارچین. اگر هم نه که می توانید هر دو ماده را به خمیرتان اضافه کنید.
بعد از این مدت زمان، خمیر که ور آمده را از حالت دایره ای درآورده و به صورت مستطیل شکل دهید. سپس آنرا به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. مانند شکل
سپس هر تکه را به صورت توپی درآورده و در وسط آن سوراخی اینجا کنید. مانند شکل
سطحی مانند سینی فر خود را به وسیله کاغذ شیرینی پزی بپوشانید. کف کاغذ را آرد بپاشید و تکه های خمیر فرم گرفته را روی سینی فر بگذارید.
سپس قابلمه ای را تا نیمه از آب پر کنید و بگذارید آب به جوش بیاید.سپس تکه های خمیر را درون آب بگذارید. توجه کنید که تکه های خمیر بایستی روی آب بماند و آب نباید روی آنها را بگیرد. هر طرف از خمیر را به مدت ۱ دقیقه روی آب جوش بگذارید بماند. به طور شگفتی خواهید دید که خمیر شما دو برابر شده و پف میکند.
سپس خمیرها را از درون آب جوش درآورده و آنها را روی توری قرار دهید و اجازه دهید که سطح آنها کاملا خشک شود.
سپس خمیر را درون فر بگذارید. حرارت فر ۳۷۵ درجه فارنهایت باشد. مدت زمان پخت تقریبا ۳۵ دقیقه. تا زمانی که روی خمیر کاملا قهوه ای رنگ شود. اگر دوست دارید می توانید روی خمیر را قبل لز اینکه درون فر بگذارید، کنجد بپاشید. اگر احساس کردید که خمیر شما به اندازه کافی چسبناک نیست که کنجد را روی خود نگه دارد با فرچه کمی تخم مرغ زده شده به روی خمیر زده و سپس روی آن کنجد بپاشید.
پس از طی این زمان کلوچه کشمشی دارچینی شما آماده است.نو شجان
نکته: این کلوچه به علت مقدار کم عسل یا شکر در آن شیرین نمی باشد. اگر مثل من به شیرینی علاقه دارید مقدار شکر یا عسل خود را افزایش دهید. به میزان دلخواه!
ترجمه و تنظیم: چاشنی
دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه. :-P
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!