در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کلوچه کشمشی دارچینی

زمان آماده سازی :2 ساعت و 45 دقیقه

بازدید : 611 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 4 پیمانه
نمک 1و 1/2 قاشق چایخوری
عسل یا شکر 1 قاشق غذاخوری
مایع خمیر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
کشمش 1/2 پیمانه
آب ولرم 1 و 1/4 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کلوچه کشمشی دارچینی

برای تهیه کلوچه کشمشی دارچینی ابتدا در کاسه ای آب ولرم، عسل یا شکر و مایع خمیر را با یکدیگر مخلوط کنید. مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مایع یکدستی حاصل گردد.

در ظرف دیگر آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. پی از آن آرد را کم کم به مایع تهیه شده خود اضافه کنید. اگر این مقدار آرد برای تهیه خمیرتان کم بود تا جایی که خمیر به دستتان نچسبد از آرد استفاده کنید اما توجه کنید که خمیرتان نباید خشک شود.ممکن است حدود دو پیمانه علاوه بر مقدار ذکر شده به آرد نیاز داشته باشید.خمیر را روی یک سطح پهن کنید و آنرا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید.

سپس  خمیر را بردارید. آن را پهن کنید و به شکل دایره دربیاورید. سپس دارچین و کشمش به مرکز آن بریزید.همانند شکل

کلوچه کشمشی دارچینی

سپس خمیر را از دو طرف به هم برسانید.

کلوچه کشمشی دارچینی

بعد از آن خمیر را به شکل یک توپ درآورده و به مدت ۴۵ دقیقه درون ظرفی در بسته بگذارید تا ور بیاید. می توانید خمیرتان را به دو قسمت تقسیم کنید و در میان یکی از آنها کشمش و دارچین بریزید و در میان یکی دیگر فقط دارچین. اگر هم نه که می توانید هر دو ماده را به خمیرتان اضافه کنید.

 

کلوچه کشمشی دارچینی

بعد از این مدت زمان، خمیر که ور آمده را از حالت دایره ای درآورده و به صورت مستطیل شکل دهید. سپس آنرا به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. مانند شکل

کلوچه کشمشی دارچینی

سپس هر تکه را به صورت توپی درآورده و در وسط آن سوراخی اینجا کنید. مانند شکل

کلوچه کشمشی دارچینی

سطحی مانند سینی فر خود را به وسیله کاغذ شیرینی پزی بپوشانید. کف کاغذ را آرد بپاشید و تکه های خمیر فرم گرفته را روی سینی فر بگذارید.

کلوچه کشمشی دارچینی

سپس قابلمه ای را تا نیمه از آب پر کنید و بگذارید آب به جوش بیاید.سپس تکه های خمیر را درون آب بگذارید. توجه کنید که تکه های خمیر بایستی روی آب بماند و آب نباید روی آنها را بگیرد. هر طرف از خمیر را به مدت ۱ دقیقه روی آب جوش بگذارید بماند. به طور شگفتی خواهید دید که خمیر شما دو برابر شده و پف میکند.

کلوچه کشمشی دارچینی

سپس خمیرها را از درون آب جوش درآورده و آنها را روی توری قرار دهید و اجازه دهید که سطح آنها کاملا خشک شود.

کلوچه کشمشی دارچینی

سپس خمیر را درون فر بگذارید. حرارت فر ۳۷۵ درجه فارنهایت باشد. مدت زمان پخت تقریبا ۳۵ دقیقه. تا زمانی که روی خمیر کاملا قهوه ای رنگ شود. اگر دوست دارید می توانید روی خمیر را  قبل لز اینکه درون فر بگذارید، کنجد بپاشید. اگر احساس کردید که خمیر شما به اندازه کافی چسبناک نیست که کنجد را روی خود نگه دارد با فرچه کمی تخم مرغ زده شده به روی خمیر زده و سپس روی آن کنجد بپاشید.

پس از طی این زمان کلوچه کشمشی دارچینی شما آماده است.نو شجان

کلوچه کشمشی دارچینی

نکته: این کلوچه به علت مقدار کم عسل یا شکر در آن شیرین نمی باشد. اگر مثل من به شیرینی علاقه  دارید مقدار شکر یا عسل خود را افزایش دهید. به میزان دلخواه!

کلوچه کشمشی دارچینی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه. :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2572
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *