کلوچه سیب
برای تهیه کلوچه سیب ابتدا کاغذهای کاپ کیک خود را برداردید و در ظرف مناسبی آنها را بگذارید. می توانید از ظروف سفالی برای این کار استفاده کنید و یا اینکه سینی فر خود را کمی چرب کنید و کاغذها را روی آن بگذارید.سپس فر خود را روش کنید تا گرم شود. آنرا روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید قرار دهید.
حالا نوبت آن است که مواد خشک خود یعنی آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم ترکیب کرده و آنها را الک کنید.سپس مواد را کنار بگذارید.
سپس سیب های خود را شسته، پوسته کنده و هسته آنرا خارج کنید و به قطعات مکعبی شکل تقسیمشان نمایید.
سپس در ظرفی جداگانه شکر و آب را با هم ترکیب کنید. خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.سپس وانیل و روغن را اضافه کنید. می توانید به جای روغن از کره استفاده کنید. فقط قبل از افزودن کره، آنرا در دمای اتاق نرم کنید.همچین سرکه سیب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
در مرحله بعدی مواد خشک خود را به ترکیب مایعتان اضافه کنید. مواد را با هم زن دستی یا برقی هم بزنید. نیازی نیست که خمیر روان و یکدستی حاصل شود. همین که مواد با هم ترکیب شوند کافی است.
سپس تکه های سیب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سیب به تمام قسمت های خمیر برسد.
بعد از اینکه مواد با هم ترکیب شد، با قاشقی مواد را درون کاغذهای کاپ کیک بریزید. می توانید کمی دارچین روی کلوچه های خود بپاشید.
سپس کلوچه ها را درون فر بگذارید.با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراید به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه زمان برای چخت آنها نیاز است.بعد از طی این زمان، ۲ الی ۳ دقیقه زمان بدهید تا کمی خنک شوند و سپس از درون سینی و یا قالب جدایشان کنید.
کلوچه سیب شما آماده است. آنرا با چای، قهوه، نسکافه، شیر و یا هر نوشیدنی دیگر میل فرمایید.نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!