کلوچه دارچینی
برای تهیه کلوچه دارچینی ابتدا کاسه را بردارید و کره و ۳ قاشق غذاخوری شکر را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که کره بایستی در دمای اتاق نرم شود تا به راحتی با شکر ترکیب گردد. برای ترکیب مواد می توانید از چنگال یا هر وسیله ای دیگری استفاده کنید، مهم این است که در آخر ترکیب نرم و خامه ای داشته باشید.
در مرحله بعدی زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و مجدد آن ها را با هم ترکیب کنید.
در نهایت، آرد، نمک و وانیل را نیز اضافه کنید و هم بزنید.سپس مواد را درون یخچال به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا سفت شود.
همزمان با این کار، فر را روشن کنید و آنرا روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. در یک کاسه، ۱ قاشق چایخوری شکر و ۱/۲ قاشق چایخوی دارچین را با هم ترکیب کنید. سینی فر را هم با کاغذ شیرینی پزی و یا فویل بپوشانید و کمی آنرا چرب نمایید.
پس از اینکه خیمر در بخچال سرد و سفت شد، آنرا خارج کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید، هر تکه را به صورت توپی دربیاورید و آنرا درون ترکیب دارچین و شکر بغلطانید. سپس توپک ها را روی سینی فر با فاصله بگذارید. توجه کنید که بین آنها فاصله باشد چون در حین پخت مواد حجیم خواهند شد و اگر فاصله نداشته باشند به یکدیگر خواهند چسبید!
سپس کلوچه ها را به مدت ۱۶ الی ۱۸ دقیقه درون فر بگذارید. زمانی که دور آنها قهوه ای رنگ شدند و حجمشان افزایش یافت، بدین معنی است که کلوچه ها پخته است.
کلوچه دارچینی شما آماده است. با یک فنجان قهوه، نسکافه، شیر و یا هر نوشیدنی دیگر آن را نوش جان کنید.
نکته:
با این مقدار مواد، ۲ عدد کلوچه خواهید داشت، برای افزایش تعداد کلوچه ها مواد را به تناوب افزایش دهید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: BETH
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!