سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کلوچه دارچینی

زمان آماده سازی :50 دقیقه

بازدید : 403 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره3 قاشق غذاخوری
شکر3 قاشق  غذاخوری+ 1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ1 عدد
وانیل1/4 قاشق چایخوری
آرد1/3 پیمانه
نمک1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
دارچین1/2 قاشق چایخوری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کلوچه دارچینی

برای تهیه کلوچه دارچینی ابتدا کاسه را بردارید و کره و ۳  قاشق غذاخوری شکر را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که کره بایستی در دمای اتاق نرم شود تا به راحتی با شکر ترکیب گردد. برای ترکیب مواد می توانید از چنگال یا هر وسیله ای دیگری استفاده کنید، مهم این است که در آخر ترکیب نرم و خامه ای داشته باشید.

در مرحله بعدی زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و مجدد آن ها را با هم ترکیب کنید.

کلوچه دارچینی

در نهایت، آرد، نمک و وانیل را نیز اضافه کنید و هم بزنید.سپس مواد را درون یخچال به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا سفت شود.

کلوچه دارچینی

همزمان با این کار، فر را روشن کنید و آنرا روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. در یک کاسه، ۱ قاشق چایخوری شکر و ۱/۲ قاشق چایخوی دارچین را با هم ترکیب کنید. سینی فر را هم با کاغذ شیرینی پزی و یا فویل بپوشانید و کمی آنرا چرب نمایید.

پس از اینکه خیمر در بخچال سرد و سفت شد، آنرا خارج کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید، هر تکه را به صورت توپی دربیاورید و آنرا درون ترکیب دارچین و شکر بغلطانید. سپس توپک ها را روی سینی فر با فاصله بگذارید. توجه کنید که بین آنها فاصله باشد چون در حین پخت مواد حجیم خواهند شد و اگر فاصله نداشته باشند به یکدیگر خواهند چسبید!

کلوچه دارچینی

سپس کلوچه ها را به مدت ۱۶ الی ۱۸ دقیقه درون فر بگذارید. زمانی که دور آنها قهوه ای رنگ شدند و حجمشان افزایش یافت، بدین معنی است که کلوچه ها پخته است.

کلوچه دارچینی

کلوچه دارچینی شما آماده است. با یک فنجان قهوه، نسکافه، شیر و یا هر نوشیدنی دیگر آن را نوش جان کنید.

نکته:

با این مقدار مواد، ۲ عدد کلوچه خواهید داشت، برای افزایش تعداد کلوچه ها مواد را به تناوب افزایش دهید.

کلوچه دارچینی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3248
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *