سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کلوچه جو پرک

زمان آماده سازی :55 دقیقه

بازدید : 931 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد همه منظوره 1 فنجان
آرد گندم 1/4 فنجان
جو پرک 1 و 1/2 فنجان
شکر قهوه ای 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
شکر سفید 1/4 فنجان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
شیر 1 فنجان
روغن کانولا 1/4 فنجان
توت 1 فنجان
کره 2 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کلوچه جو پرک

برای تهیه کلوچه جو پرک به ترتیب زیر عمل نمایید.

مرحله۱:

کلوچه جو پرک

در مرحله اول ابتدا  ۱/۲ فنجان جو پرک، ۲ قاشق غذاخوری کره، ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین را در کاسه ای کوچک بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.آنها را آنقدر به هم بزنید تا به صورت شکل زیر دربیاید، به طوری که کره کاملا در آن ذوب شده و مخلوط گردد.سپس مواد را کنار بگذارید.

کلوچه جو پرک

مرحله ۲:

کلوچه جو پرک

در این مرحله فر خود را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه بزرگ ۱ فنجان آرد همه منظوره، ۱/۴ فنجان آرد گندم، ۱ فنجان جو پرک، ۱/۴ فنجان شکر قهوه ای، ۱/۴ فنجان شکر سفید، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر و ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس در طرف دیگری ۲ عدد تخم مرغ، ۱ فنجان شیر و ۱/۴ فنجان روغن کانولا را با یکدیگر مخلوط کنید.سپس ماده تهیه شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدستی به شما بدهد سپس ۱ فنجان توت را به آن اضافه نمایید و هم بزنید تا به صورت شکل زیر دربیاید. توجه کنید که توت ها در مواد بایستی حل شوند و با خمیر ترکیب گردد و از طرفی نباید به خمیر آب بیاندازد.

کلوچه جو پرک

مرحله ۳:

کلوچه جو پرک

سپس در قالب های گرد خود کاغذ کاپ کیک بگذارید و از خمیری که آماده کرده اید درون آنها بریزید تا کاملا پر شود. سپس روی هر یک از جو پرک بپاشید.سپس سینی را درون فر بگذارید. با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید مافین ها بپزند. وقتی کاملا پخته شوند رنگ آنها به صورت طلایی در میاید همانند شکل زیر :-D

10کلوچه جو پرک شما آماده است. نوش جان

نکته:

آرد همه منظوره یا All purpose flour آردی است که با خواص حد واسط آرد گندم (با پروتئین بیش از ۱۰/۵ درصد و خاکستر ۰/۴ تا ۰/۵ درصد) و آرد کیک (با پروتئین کمتر از ۱۰ درصد و خاکستر کمتر از ۰/۴درصد) ، این آرد از گندم سخت یا نرم تولید می‌شود و از آن در تولید سس گوست (gravies) و نیز در نانوائی استفاده می‌شود.

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آَشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2268
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *