کلوچه جو پرک
برای تهیه کلوچه جو پرک به ترتیب زیر عمل نمایید.
مرحله۱:
در مرحله اول ابتدا ۱/۲ فنجان جو پرک، ۲ قاشق غذاخوری کره، ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین را در کاسه ای کوچک بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.آنها را آنقدر به هم بزنید تا به صورت شکل زیر دربیاید، به طوری که کره کاملا در آن ذوب شده و مخلوط گردد.سپس مواد را کنار بگذارید.
مرحله ۲:
در این مرحله فر خود را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه بزرگ ۱ فنجان آرد همه منظوره، ۱/۴ فنجان آرد گندم، ۱ فنجان جو پرک، ۱/۴ فنجان شکر قهوه ای، ۱/۴ فنجان شکر سفید، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر و ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس در طرف دیگری ۲ عدد تخم مرغ، ۱ فنجان شیر و ۱/۴ فنجان روغن کانولا را با یکدیگر مخلوط کنید.سپس ماده تهیه شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدستی به شما بدهد سپس ۱ فنجان توت را به آن اضافه نمایید و هم بزنید تا به صورت شکل زیر دربیاید. توجه کنید که توت ها در مواد بایستی حل شوند و با خمیر ترکیب گردد و از طرفی نباید به خمیر آب بیاندازد.
مرحله ۳:
سپس در قالب های گرد خود کاغذ کاپ کیک بگذارید و از خمیری که آماده کرده اید درون آنها بریزید تا کاملا پر شود. سپس روی هر یک از جو پرک بپاشید.سپس سینی را درون فر بگذارید. با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید مافین ها بپزند. وقتی کاملا پخته شوند رنگ آنها به صورت طلایی در میاید همانند شکل زیر :-D
کلوچه جو پرک شما آماده است. نوش جان
نکته:
آرد همه منظوره یا All purpose flour آردی است که با خواص حد واسط آرد گندم (با پروتئین بیش از ۱۰/۵ درصد و خاکستر ۰/۴ تا ۰/۵ درصد) و آرد کیک (با پروتئین کمتر از ۱۰ درصد و خاکستر کمتر از ۰/۴درصد) ، این آرد از گندم سخت یا نرم تولید میشود و از آن در تولید سس گوست (gravies) و نیز در نانوائی استفاده میشود.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آَشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!