سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کلوچه با خامه و توت فرنگی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 313 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

توت فرنگی حلقه شده 4 فنجان
شکر2 قاشق سوپخوری
آرد2 فنجان
بکینگ پودر3 قاشق چایخوری
نمک1/4 قاشق چایخوری
خامه پر چرب1 و 1/3 فنجان+ مقداری
شکر دانه ریز برای تزیین2 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته1 و 1/4 فنجان
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کلوچه با خامه و توت فرنگی

برای تهیه کلوچه با خامه و توت فرنگی ابتدا فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری را در طبقه وسط آن قرار دهید. کف یک سینی فر را کمی با کره چرب کنید.
در یک کاسه کوچک، توت فرنگی ها حلقه شده را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید. خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید تا شکل خمیر پیدا کند. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید و یکی دو مرتبه روی سطح کمی آرد پاشی شده ورز بدهید. بیشتر ورز ندهید وگرنه کلوچه ها سفت می شوند.
خمیر را پهن کنید تا به ضخامت ۱ سانتی متر برسد. با استفاده از قالب شیرینی پزی یا یک لیوان ۸ کلوچه از داخل خمیر بیرون بیاورید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید. می توانید به جای آن خمیر را به صورت چهارگوش پهن کنید و هشت کلوچه چهارگوش شکل از آن در بیاورید. روی کلوچه ها را باز هم خامه پر چرب بمالید و شکر تزئینی بپاشید. کلوچه ها را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا موقعی که طلایی شوند در فر بپزید سپس روی یک توری قرار دهید تا خنک شوند.
کلوچه های پخته شده را از وسط نصف کنید سپس خامه فرم گرفته و توت فرنگی ها را لای آنها قرار دهید و به صورت ساندویچ در بیاورید.
کلوچه با خامه و توت فرنگی شما آماده است. نوش جان

نکته:

برای آموزش طرز تهیه خامه فرم گرفته روی نام آن کلیک کنید: خامه فرم گرفته

۲- خمیر کلوچه را با فاصله از هم در سینی فر بگذارید.چون حین پخت حجم آن زیاد شده و در صورتی که از هم فاصله نداشته باشند به یکدیگر می چسبند.

کلوچه با خامه و توت فرنگی

تهیه و تنظیم:چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3498
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *