سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کلوچه انار

زمان آماده سازی :45 دقیقه

بازدید : 504 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 2 پیمانه
شکر1/3 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
جوش شیرین1/4 قاشق چایخوری
کره خیلی سرد8 قاشق غذاخوری
دانه انار1/2 پیمانه
هاف اند هاف1/2 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
نمکمقداری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کلوچه انار

الان در فصل پاییر هستیم و انار هم به خوبی قابل دسترس می باشد. می توانید با استفاده از دانه های انار این کلوچه خوشمزه را تهیه کرده و لذت ببرید.

برای تهیه کلوچه انار ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتي گراید روشن كنيد. آرد و شكر و بيكينگ پودر و جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد. بعد كره را كه خيليم سرده و خردش كردين به مخلوط آرد اضافه كنيد و خوب مواد را ورز دهید.با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید، به صورت گلوله ای درخواهد آمد اما به همین شکل است. پس نگران نباشید. بعد از اینکه خمیر به خودی یکدست شد، دانه های انار را اضافه کنید و مجدد مواد را هم بزنید.

در کاسه ای دیگر، هاف اند هاف و تخم مرغ را با هم حسابی مخلوط کرده و با چنگال هم بزنید و بعد مخلوط آرد را که آماده کرده بودید را اضافه کنید و مجدد مواد را آنقدری ورز دهید تا خوب با هم مخلوط شوند.در این مرحله خمیر چسبناک خواهد بود.

سپس روی سطح کار را آرد پاشی نموده و خمیر را به صورت گرد با ارتفاع ۳ سانتی متر پهن کنید و به صورت قطعات مثلثی برش دهید. در این مرحله می توانید کمی شکر روی مواد بپاشید.

روی سینی فر کاغذ شیرینی پزی گذاشته و کمی نیز آنرا چرب کنید. سپس تکه های خمیر را با فاصله از هم روی سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه درون فر بگذارید تا روی کلوچه ها طلایی رنگ شود. پس از زمان پخت، اجازه دهید تقریبا به اندازه ۵ دقیقه کلوچه ها خنک شوند. سپس کلوچه انار شما قابل سرو است. نوش جان

نكته:

براي هاف اند هاف ،نصف خامه و نصف شير استفاده كنيد. يا كلا از خامه استفاده كنيد.

 

کلوچه انار

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4410
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *