در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کلم بروکلی با پنیر پارمسان

زمان آماده سازی :25 دقیقه

بازدید : 586 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کلم بروکلی 2 بوته
لیمو 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کلم بروکلی با پنیر پارمسان

اگه از طرفداران کل بروکلی هستید و از خواص فوق العاده اون اطلاع دارید و در عین حال میخواید یه وعده سبک برای شام یا ناهار خودتون داشته باشید این غذای خیلی راحت رو امتحان کنید.

برای تهیه کلم بروکلی با پنیر پارمسان اول از همه کلم بروکلی خودتون رو تمیز کرده و از طول خرد کنید. بعد باید اونها رو بخار پز کنید. می تونید از دستگاه بخارپز استفاده کنید. اگه دستگاهشو ندارید هیچ اشکالی نداره. یه قابلمه آب بذارید بجوشه. وقتی که جوشید یه آبکش استیل بذارید روش و کلم بروکلی ها رو بذارید داخل آبکش و یه چیزی بذارید روش به عنوان در. به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه بدین تا بخارپز بشه. در حدی که نرم بشه و چنگال توش به راحتی فرو بره.

بعدش تابه ای بردارید و روغن زیتون رو توش بریزید. سیر خرد شده خودتون رو داخل روغن ریخته و تفت بدین. بعدش کلم بروکلی بخار پز شده خودتونو بریزید داخل تابه و کمی تفت بدید. بعدش لیمو ترش رو بردارید و به اندازه ۱/۲ قاشق چایخوری پوستشو رنده کنید و بریزید داخل تابه. در آخر هم به اندازه لازم نمک و فلفل به کلم بروکلی بزنید و پنیر پارمسان رنده شده رو اضافه کنید. اگه دوست داشتید می تونید یه مقداری هم آب لیمو به مواد بزنید. کلم بروکلی با پنیر پارمسان شما آماده است. نوش جان

کلم بروکلی با پنیر پارمسان

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4761
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *