کلمپه کرمان
کلمپه یه شیرینی فوق العاده خوشمزه کرمانی هستش که خیلی زیاد هم مقویه. می تونید این شیرینی خوشمزه رو خیلی راحت تهیه و به عنوان میان وعده و یا عصرونه میل کنید و مزه فوق العاده اون لذت ببرید. با آموزش این شیرینی خوشمزه همراه ما باشید.
برای تهیه کلمپه کرمان اول از همه زرده تخم مرغ را با هم زن زده تا بافت آن باز شود سپس روغن جامد اضافه کرده و هم بزنید.
شیر را ولرم کرده خمیر مایه داخلش ریخته و بعد از چند دقیقه داخل روغن و تخم مرغ ربخته کمی هم بزنید. سپس پیکینگ پودر روی کمی از آرد ریخته و داخل مایه بربزید و بعد کم کم از آرد ریخته و ورز داده تا خمیر بافت لطیفی پیدا کنه. بعدش خمیر رو جمع کنید و داخل ظرفی بذارید و اجازه بدین که ۱ ساعت استراحت کنه.
بعد از این یک ساعت از خمیر تکه های چهل گرمی یعنی اندازه نارنگی برداشته در دست گرد کرده واز مواد میانی که دارید لای خمیر گذاشته و گرد کرده و قالب مخصوص کلوچه رو آروم روی آنها فشار داده و پودر پسته بپاشید. سپس در فری که قبلا گرم کرده اید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراید به مدت ۲۰ دقیقه بذارید تا بپزه.
اینم از کلمپه کرمان خوشمزه. نوش جان
نکته:
برای مواد میانی می تونید گردو و خرما رو چرخ کنید و با پودر هل و دارچین ترکیب کنید.
تهیه و تنظیم:چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!