سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کلمپه کرمان

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 597 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن جامد 150 گرم
شیر 160 میلی لیتر
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
آرد سفید 2 الی 3 پیمانه
خمیر مایه 1 و 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
مواد میانی خرما،گردو، هل، دارچین به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کلمپه کرمان

کلمپه یه شیرینی فوق العاده خوشمزه کرمانی هستش که خیلی زیاد هم مقویه. می تونید این شیرینی خوشمزه رو خیلی راحت تهیه و به عنوان میان وعده و یا عصرونه میل کنید و مزه فوق العاده اون لذت ببرید. با آموزش این شیرینی خوشمزه همراه ما باشید.

برای تهیه کلمپه کرمان اول از همه زرده تخم مرغ را با هم زن زده تا بافت آن باز شود سپس  روغن جامد اضافه کرده و هم بزنید.
شیر را ولرم کرده خمیر مایه داخلش ریخته  و بعد از چند دقیقه داخل روغن و تخم مرغ ربخته کمی هم بزنید. سپس پیکینگ پودر روی کمی از آرد ریخته و داخل مایه بربزید و بعد کم کم از آرد ریخته و ورز داده تا خمیر بافت لطیفی پیدا کنه. بعدش خمیر رو جمع کنید و داخل ظرفی بذارید و اجازه بدین که ۱ ساعت استراحت کنه.

بعد از این یک ساعت از خمیر تکه های چهل گرمی یعنی اندازه نارنگی برداشته در دست گرد کرده واز مواد میانی که دارید لای خمیر گذاشته و گرد کرده و قالب مخصوص کلوچه رو آروم روی آنها فشار داده و پودر پسته بپاشید. سپس در فری که قبلا گرم کرده اید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراید به مدت ۲۰ دقیقه بذارید تا بپزه.

اینم از کلمپه کرمان خوشمزه. نوش جان

نکته:
برای مواد میانی می تونید گردو و خرما رو چرخ کنید و با پودر هل و دارچین ترکیب کنید.

کلمپه کرمان

تهیه و تنظیم:چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5550
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *