سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کرپ فرانسوی

زمان آماده سازی :50 دقیقه

بازدید : 410 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ بزرگ 2 عدد
شیر3/4 فنجان
آب1/2 فنجان
آرد1 فنجان
شکر قهوه ای1 قاشق غذاخوری
کره آب شده3 قاشق غذاخوری
نمک1/4 قاشق چایخوری
کره اضافهبرای چرب کردن ماهی تابه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کرپ فرانسوی

با میان وعده محبوب فرانسوی ها آشنا شوید
وعده غذایی: صبحانه عصرانه
مناسب برای ۴ نفر
نکته : کرپ نوعی غذای فرانسوی است که می‌توانید برای وعده صبحانه، عصرانه و حتی دسر آماده و سرو کنید.

کرپ فرانسوی

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شوند (بهتر است از همزن استفاده کنید).
بگذارید این خمیر حداقل یک ساعت در یخچال بماند. (این کار موجب می شود که حباب های آن خارج شوند و خمیر شما بهتر و نرمتر شود). می توانید از ۴۸ ساعت قبل خمیر آن را آماده کنید.
یک ماهیتابه متوسط را روی درجه متوسط تا بالا گرم کنید . روی آن کره بریزید و کمی کمتر از ربع فنجان از خمیر در وسط ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید ( باید لایه نازک و یکنواختی از خمیر درست کنید).
مقدار خمیر را طبق اندازه ماهیتابه تنظیم کنید . ۴۵ ثانیه آن را حرارت دهید و سپس برگردانید . ۲۰ ثانیه دیگر حرارت دهید و در نهایت کرپ را از روی شعله بردارید.
کرپ های باقیمانده را در کیسه پلاستیکی زیپ دار بگذارید و در یخچال نگه داری کنید . فراموش نکنید که بین کرپ ها کاغذ روغنی بگذارید تا بهم نچسبند. اگر خوب کیسه را هواگیری کنید، کرپ ها تا یک ماه در یخچال می مانند.
کرپ‌ فرانسوی  را می‌توانید با انواع مربا، شکلات صبحانه و…. سرو کنید.

کرپ فرانسوی

کرپ فرانسوی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=864
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *