کرپ فرانسوی
با میان وعده محبوب فرانسوی ها آشنا شوید
وعده غذایی: صبحانه عصرانه
مناسب برای ۴ نفر
نکته : کرپ نوعی غذای فرانسوی است که میتوانید برای وعده صبحانه، عصرانه و حتی دسر آماده و سرو کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شوند (بهتر است از همزن استفاده کنید).
بگذارید این خمیر حداقل یک ساعت در یخچال بماند. (این کار موجب می شود که حباب های آن خارج شوند و خمیر شما بهتر و نرمتر شود). می توانید از ۴۸ ساعت قبل خمیر آن را آماده کنید.
یک ماهیتابه متوسط را روی درجه متوسط تا بالا گرم کنید . روی آن کره بریزید و کمی کمتر از ربع فنجان از خمیر در وسط ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید ( باید لایه نازک و یکنواختی از خمیر درست کنید).
مقدار خمیر را طبق اندازه ماهیتابه تنظیم کنید . ۴۵ ثانیه آن را حرارت دهید و سپس برگردانید . ۲۰ ثانیه دیگر حرارت دهید و در نهایت کرپ را از روی شعله بردارید.
کرپ های باقیمانده را در کیسه پلاستیکی زیپ دار بگذارید و در یخچال نگه داری کنید . فراموش نکنید که بین کرپ ها کاغذ روغنی بگذارید تا بهم نچسبند. اگر خوب کیسه را هواگیری کنید، کرپ ها تا یک ماه در یخچال می مانند.
کرپ فرانسوی را میتوانید با انواع مربا، شکلات صبحانه و…. سرو کنید.
نظرتون درباره این آموزش چیست!