سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کرپ خانگی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 385 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد همه منظوره 1/2 فنجان
آرد گندم1/2 فنجان
نمک1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد بزرگ
شیر3/4 فنجان
آب1/2 فنجان
کره ذوب شده3 قاشق غذاخوری
روغن نباتی1 قاشق چایخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کرپ خانگی

امروز برایتان آموزش تهیه کرپ خانگی را داریم. با ما همراه باشید.

ابتدا در یک کاسه متوسط آرد همه منظوره، آرد گندم و نمک را با یکدگیر مخلوط نمایید. اکر خواستید می توانید به طور کامل از آرد همه منظوره استفاده نمایید و آرد گندم را حدف نمایید.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، آب و شیر را با یکدیگرمخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود.سپس کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس مخلوط آرد را به مخلوط مایع خود کم کم اضافه نموده و هم بزنید.

مواد را آنقدر هم بزنید تا خمیر یکدستی به شما بدهد. سفتی آن شبیه به خامه خواهد شد.خمیر را با یک پوشش بپوشانید و برای مدت حداقل ۳۰ دقیقه تا دو روز بگذارید استراحت کند. برای تهیه این کرپ می توانید از شب قبل خمیر را آماده نمایید و در روز بعد آن را فقط سرخ کنید.

پس از اینکه خمیر شما آماده شد، تابه ای مناسب را انتخاب نمایید و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. به اندازه ۱ قاشق چایخوری و کمتر روغن درون تابه بریزید.روغن که گرم شد، سپس به اندازه ۱/۳  فنجان از خمیر در مرکز تابه بریزید و با یک حرکت سریع دایره ای مواد را به کل تابه پخش کنید. توجه کنید که ضخامت خمیر نباید زیاد باشد.ضخامت خمیر بایستی همانند شکل زیر باشد.

کرپ خانگی

حرارت شعله را باید طوری تنظیم کنید که خمیر به آرامی پخته شود. مواظب باشید که نسوزد. مطمئنا با درست کردن دو تکه از خمیر متوجه می شوید که چه حرارتی مناسب خواهد بود. اجازه دهید که یک طرف خمیر کاملا قهوه ای رنگ شود. سپس آنرا برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.پس اینکه یک کرپ آماده شد آنرا به بشقابی انتقال دهید و باقی آنها را آماده نمایید. می توانید انها در میان یک فویل بپیچید تا گرم بماند. آنها را به داخل یخچال انتقال ندهید. اگر میخواهید که کرپ ها سرد شوند آنها را در دمای اتاق به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید.

کرپ خانگی

کرپ خانگی شما آماده است. آن ها را می توانید به شکل های مختلفی دربیارید مانند پاکت، رول ، مثلثی و یا هر شکل دیگری..همچنین از هر موادی برای سرو آنها می توانید استفاده کنید. از انواع کرم ها و میوه ها..مانند کرم بادام زمینی، شکلات صبحانه، موز، توت فرنگی و….

کرپ خانگی

 

کرپ خانگی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2324
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *