کروکت سیب زمینی
برای تهیه کروکت سیب زمینی اول از همه سیب زمینی ها را بپزید(حتی المقدور آبپز نکنید،به روش کبابی کردن در فر سیب زمینی ها را بپزید تا حالت چسبندگی نداشته باشد) و تا گرم است پوست کنده پوره کنید و ۳ قاشق سوپخوری کره ی آب شده و نمک و فلفل قرمز و سیاه به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
سپس ۱۵۰ گرم پنیرگودای رنده شده ،۳ قاشق غذاخوری جعفری ،گشنیز و پیازچه ی خرد شده و ۲ عدد تخم مرغ زده شده را به پوره ی سیب زمینی افزوده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازه ی یک نارنگی کوچک از مواد برداشته در دست شکل دهید(بدون مرطوب یا آردی کردن دست) و ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.
کروکت های سرخ شده را روی کاغذ روغنی یا دستمال های مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه ی آنها گرفته شود سپس با سس دلخواهتان سرو کنید.
اینم از کروکت سیب زمینی امروز. نوش جان
کاری از مهناز عزیز
تهیه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!