در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کروکت سیب زمینی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 672 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سیب زمینی 5 عدد
کره 3 قاشق سوپخوری
پنیر گودا 150 گرم
جعفری گشنیز و پیازچه خرد شده 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ زده شده 3 عدد
پودر سوخاری مقداری
نمک فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کروکت سیب زمینی

برای تهیه کروکت سیب زمینی اول از همه سیب زمینی ها را بپزید(حتی المقدور آبپز نکنید،به روش کبابی کردن در فر سیب زمینی ها را بپزید تا حالت چسبندگی نداشته باشد) و تا گرم است پوست کنده پوره کنید و ۳ قاشق سوپخوری کره ی آب شده و نمک و فلفل قرمز و سیاه به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.

سپس ۱۵۰ گرم پنیرگودای رنده شده ،۳ قاشق غذاخوری جعفری ،گشنیز و پیازچه ی خرد شده و ۲ عدد تخم مرغ زده شده را به پوره ی سیب زمینی افزوده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازه ی یک نارنگی کوچک از مواد برداشته در دست شکل دهید(بدون مرطوب یا آردی کردن دست) و ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.
کروکت های سرخ شده را روی کاغذ روغنی یا دستمال های مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه ی آنها گرفته شود سپس با سس دلخواهتان سرو کنید.

اینم از کروکت سیب زمینی امروز. نوش جان

کاری از مهناز عزیز

کروکت سیب زمینی

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5674
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *