کرم کارامل
کرم کارامل یکی از دسرهای محبوب می باشد که بهترین گزینه برای کودکان شماست. از این دسر می توانید برای دوره همی های خصوصی تا مهمانی های مجلل استفاده کنید.
برای تهیه کرم کارامل ابتدا تخم مرغ ها رو با میزان اول شکر یعنی دو سوم پیمانه و نمک با همزن میزنیم. فقط در حدی که با هم مخلوط بشوند و تخم مرغ کف نکند. سپس شیر داغ و وانیل را قطره قطره با مواد بالا مخلوط میکنیم. میزان دوم شکر رو روی حرارت میگذاریم با شعله کم, تا جایی که رنگش طلایی بشود. کف قالب میریزیم و تکان میدهیم تا دیواره ها هم کاراملی بشود.سپس مواد آماده را در قالب میریزیم. قالب مورد نظرمان را در قالب بزرگتری که درونش آب ریختیم میگذاریم. در واقع روش طبخ کرم کارامل بن ماری هست.
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ سانتی گراد در طبقه پایین فر به مدت ۱ ساعت میپزیم. یک خلال دندان در آن فرو میکنیم. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی پخته است.
قالب را تکان کوچیک بدهید تا کرم کارامل ازآن جدا بشود ولی از قالب خارجش نکنید. درون یخچال بگذارید تا سرد سرد بشود حدود ۱۲ ساعت و بعد آنرا برگردانید.
نکات:
دو میزان شکر داریم که میزان اول برای درون کرم کارامل می باشد و میزان دوم برای کف قالب.
نمک در دستور باعث میشود که از شیرینی دسر کم کند و جوری بشود که دل را نزند . اندازه اش هم باید بین انگشت شست و اشاره جا بشود.
اگر شیر داغ را یکباره به کرم اضافه کنید, دسر بوی زهم میگیرد. پس مراقب باشید
روش بن ماری یعنی طبخ به روش غیر مستقیم.
اگر دسر داغ باشد, موقع برگرداندن میشکند . پس بهتر است روز قبل از روز موعود آنرا تهیه کنید
کرم کارامل شما آماده است. نوش جان
چاشنی آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!