سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کرم ژله بهارنارنج

زمان آماده سازی :7 ساعت

بازدید : 367 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر200 گرم
اسانس بهارنارنج2 قطره
شیر200 میلی لیتر
خامه200 گرم
ژلاتین15 ورق
مربای بهارنارنج300 گرم
عرق بهارنارنج250 میلی لیتر
آّب250 میلی لیتر
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کرم ژله بهارنارنج

برای تهیه کرم ژله بهارنارنچ به ترتیب زیر عمل میکنیم

ابتدا زرده‌ تخم‌مرغ‌ها را با ۱۰۰ گرم شکر و اسانس بهار نارنج با همزن برقی هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و کرم کشدار شود. شیر را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و مایه زرده را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت آنقدر هم می‌زنیم تا مواد پخته شده و مایه کمی غلظت پیداکند.کرم حاصل را کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود سپس خامه صبحانه و ۵ ورق ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می‌کنیم. مایه حاصل را داخل قالب‌های کوچکی که از قبل آنها را چرب کرده‌ایم ریخته و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندند.

در مرحله بعدی ۵ ورق ژلاتین را ذوب کرده و با مربا و ۱۲۵ میلی لیتر عرق بهار نارنج مخلوط کنیم و این مواد را هم داخل قالب‌های کوچک چرب شده ریخته و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندند.

مرحله بعدی این است که ۵ ورقه  ژلاتین را ذوب کرده و آب، ۱۲۵ میلی لیتر عرق بهارنارنج، ۱۰۰ گرم شکر را با آن مخلوط کنیم.

در مرحله آخر قالبی بزرگ که آن را برای آماده کردن دسر مد نظر داریم چرب کرده، کرم ها و ژله‌های کوچکی را که از قبل آماده کردیم داخل آن با سلیقه می‌چینیم و مایه ژله بی‌رنگ را روی کل مواد می‌ریزیم تا قالب پر شود. دسر را حدود ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا اثربخشی ژلاتین کامل شود.

کرم ژله بهارنارنج

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3671
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *