کرم ژله بهارنارنج
برای تهیه کرم ژله بهارنارنچ به ترتیب زیر عمل میکنیم
ابتدا زرده تخممرغها را با ۱۰۰ گرم شکر و اسانس بهار نارنج با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا پف کرده و کرم کشدار شود. شیر را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و مایه زرده را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت آنقدر هم میزنیم تا مواد پخته شده و مایه کمی غلظت پیداکند.کرم حاصل را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس خامه صبحانه و ۵ ورق ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه میکنیم. مایه حاصل را داخل قالبهای کوچکی که از قبل آنها را چرب کردهایم ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا کاملا ببندند.
در مرحله بعدی ۵ ورق ژلاتین را ذوب کرده و با مربا و ۱۲۵ میلی لیتر عرق بهار نارنج مخلوط کنیم و این مواد را هم داخل قالبهای کوچک چرب شده ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا کاملا ببندند.
مرحله بعدی این است که ۵ ورقه ژلاتین را ذوب کرده و آب، ۱۲۵ میلی لیتر عرق بهارنارنج، ۱۰۰ گرم شکر را با آن مخلوط کنیم.
در مرحله آخر قالبی بزرگ که آن را برای آماده کردن دسر مد نظر داریم چرب کرده، کرم ها و ژلههای کوچکی را که از قبل آماده کردیم داخل آن با سلیقه میچینیم و مایه ژله بیرنگ را روی کل مواد میریزیم تا قالب پر شود. دسر را حدود ۶ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا اثربخشی ژلاتین کامل شود.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!