کباب گوشت با بلسان
برای تهیه کباب گوشت با بلسان به ترتیب زیر عمل نمایید.
ابتدا بایستی گوشت خود را تمیز کرده و به قطعات کبابی خرد کنید. آن را بایستی مکعبی شکل خرد نمایید. همانند شکل زیر.
در مرحله بعد در ظرفی سیر له شده، ۱/۳ فنجان سرکه وابسته به بلسان، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سس ورسترشایر و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس گوشت ها را در ظرفی بریزید و سس آماده شده را روی گوشت ها اضافه کنید و آنها را با یکدیگر مخلوط نمایید تا سس به تمامی قسمت های گوشت برسد. سپس گوشت را درون پلاستیکی بریزید و در آن را ببندید و در یخچال به مدت ۱ تا ۴ ساعت آن را استراحت دهید.
کمی قبل از اینکه گوشت را از یخچال خارج کنید سراغ مواد دیگر بروید. ابتدا قارچ ها را از میان به دو تکه تقسیم کنید.همانند شکل
سپس فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت مکعبی خرد نمایید. مانند شکل
سپس سیخ های چوبی یا فلزی خود را بردارید و به ترتیب پیاز، یه تکه گوشت، فلفل دلمه ای و قارچ را بچینید، این کار را تا ۳ بار انجام دهید. همانند شکل زیر. سپس بر اساس سلیقه خود از کباب پز و یا منقل برای کباب کردن گوشت ها استفاده نمایید.
حواستان به کباب ها باشد. متناسب با اینکه از چه وسیله ای برای کباب کردن استفاده می کنید ممکن است زمان پخت متفاوت باشد. پس چشم از کباب ها برنداشته و تا زمانی که تکه های گوشت قهوه ای رنگ شوند و ترد گردند به کباب کردن آنها ادامه دهید.
پس از اتمام کباب کردن گوشت ها، کباب گوشت با بلسان شما آماده است. اگر مثل من عاشق برنج هستید آنرا با کباب سرو نمایید و گرنه می توانید با نان تازه میل نمایید. نوش جان :-P
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
سرکه وابسته به بلسان را چطور درست کنم؟ممنون
سلام دوست عزیز
پیشنهاد می کنیم که به صورت آماده تهیه بفرمایید.