سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کباب گوشت با بلسان

زمان آماده سازی :حداقل 2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 404 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت کبابی 900 گرم
سرکه وابسته به بلسان1/3 فنجان
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
سس ورسترشایر1/2 قاشق چایخوری
سیر خرده شده2 حبه
نمک1 قاشق چایخوری
پیاز قرمز1 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای سبز2 عدد متوسط
قارچ250 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کباب گوشت با بلسان

برای تهیه کباب گوشت با بلسان به ترتیب زیر عمل نمایید.

ابتدا بایستی گوشت خود را تمیز کرده و به قطعات کبابی خرد کنید. آن را بایستی مکعبی شکل خرد نمایید. همانند شکل زیر.

کباب گوشت با بلسان

در مرحله بعد در ظرفی سیر له شده، ۱/۳ فنجان سرکه وابسته به بلسان، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سس ورسترشایر و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس گوشت ها را در ظرفی بریزید و سس آماده شده را روی گوشت ها اضافه کنید و آنها را با یکدیگر مخلوط نمایید تا سس به تمامی قسمت های گوشت برسد. سپس گوشت را درون پلاستیکی بریزید و در آن را ببندید و در یخچال به مدت ۱ تا ۴ ساعت آن را استراحت دهید.

کمی قبل از اینکه گوشت را از یخچال خارج کنید سراغ مواد دیگر بروید. ابتدا قارچ ها را از میان به دو تکه تقسیم کنید.همانند شکل

کباب گوشت با بلسان

سپس فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت مکعبی خرد نمایید. مانند شکل

کباب گوشت با بلسانسپس سیخ های چوبی یا فلزی خود را بردارید و به ترتیب پیاز، یه تکه گوشت، فلفل دلمه ای و قارچ را بچینید، این کار را تا ۳ بار انجام دهید. همانند شکل زیر. سپس بر اساس سلیقه خود از کباب پز و یا منقل برای کباب کردن گوشت ها استفاده نمایید.

کباب گوشت با بلسان
حواستان به کباب ها باشد. متناسب با اینکه از چه وسیله ای برای کباب کردن استفاده می کنید ممکن است زمان پخت متفاوت باشد. پس چشم از کباب ها برنداشته و تا زمانی که تکه های گوشت قهوه ای رنگ شوند و ترد گردند به کباب کردن آنها ادامه دهید.

پس از اتمام کباب کردن گوشت ها، کباب گوشت با بلسان شما آماده است. اگر مثل من عاشق برنج هستید آنرا با کباب سرو نمایید و گرنه می توانید با نان تازه میل نمایید. نوش جان :-P

کباب گوشت با بلسان

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2460
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید

2 پاسخ به “کباب گوشت با بلسان”

  1. masi گفت:

    سرکه وابسته به بلسان را چطور درست کنم؟ممنون

    masi did not rate this post.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *