کباب لوله ای
برای تهیه کباب لوله ای به ترتیب زیر عمل نمایید.
بلغور را در کــاسهای ریخته، روی آن ۱/۴ پیمانه آب جوش میریزیم و اجازه میدهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.
سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.
مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ میکشیم
سپس به همان حالت گوشتها را از سیخها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کبابها بپزد.
طرز تهیه سس:
یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.
رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و تفت میدهیم، سپس پوره گوجهفرنگی را نیز افزوده و میگذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.
گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمیداریم.
برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کبابها را روی سس بگذارید.
کباب لوله ای شما آماده است. نوش جان
نظرتون درباره این آموزش چیست!