در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کباب لوله ای

زمان آماده سازی : 45 دقیقه

بازدید : 926 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت چرخکرده 500 گرم
بلغور ریز کوفته ای1/4 پیمانه
پیاز2 عدد
سیر2 حبه
گوجه فرنگی1 پیمانه
زیره سبز1 قاشق چایخوری
نعنا خشک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
گشنیز5 شاخه
رب گوجه فرنگی1 قاشق مرباخوری
روغنبه مقدار لازم

کباب لوله ای

برای تهیه کباب لوله ای به ترتیب زیر عمل نمایید.

بلغور را در کــاسه‌ای ریخته، روی آن ۱/۴ پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.

سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌ کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.

مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم

سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.

طرز تهیه سس:

یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.

رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.

گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.

برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس بگذارید.

کباب لوله ای شما آماده است. نوش جان

 

کباب لوله ایچاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1514
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

25 + = 31

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

46 + = 55