سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کباب شیشلیک با سس سویا

زمان آماده سازی :

بازدید : 1388 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت دنده گوسفند یا گوساله نیم کیلو
سویا سسیک دوم پیمانه
پیاز متوسط خلالی شدهدو  عدد
فلفل سیاهیه میزان دلخواه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کباب شیشلیک

کباب شیشلیک یکی از لذیذترین غذاهاست و همیشه تو دستورات این مدل کبابها ، پیاز و زعفرون پایه ی اصلی برای مزه دار و نرم کردن گوشت هست ، حالا یک بار هم کباب شیشلیک را با سویاسس امتحان کنید ، البته اگر تا حالا درست نکردین.

گوشتتان را  شسته و تمیز کنید، ترجیحا چربیهایش رو جدا نکنید .سپس داخل ظرفی گوشتها رو بچینید ، روی گوشت ها سویا سس ، پیاز و بسته به ذائقتان مقداری فلفل سیاه بریزید و با دستکش کامل مخلوط کنید که یکنواخت بشوند . نیازی به نمک نیست زیرا سویا سس خود دارای نمک می باشد. گوشت رو برای یه شب تا صبح داخل یخچال بگذارید ، هر چند وقت می توانید گوشت ها را جا به جا کنید. این کار به مزه دار و ترد شدن گوشت ها کمک می کند.  آتش ذغال که حاضر شد ، گوشت ها را داخل توری سیمی بچینین و روی آتیش کباب کنید .با این روش ، مطمئنن کباب شیشلیک نرمی خواهید داشت ، میگید نه ؟ امتحانش ضرری نداره!!! نوش جان

کباب شیشلیک

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=285
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *