در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کباب دو رنگ

زمان آماده سازی : همراه با زمان آماده سازی 10 ساعت

بازدید : 1132 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فیله گوساله 800 گرم
فیله مرغ200 گرم
پیاز2 عدد
روغه زیتون1/4 لیوان
ماست یا دوغ1/4 لیوان
زعفران دم کرده2 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبع مقدار لازم

کباب دو رنگ

برای تهیه کباب دو رنگ ابتدا فیله گوساله را به شکل مستطیل شکل و درست خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون و ۱ پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۸ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
فیله مرغ را نیز درشت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود ، تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و ۱ پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید ، به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید سپس روی کباب پز یا درون فر کباب کنید.
پس از آماده شدن کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه کبابی و … سرو کنید.

کباب دو رنگ شما آماده است.نوش جان

کباب دو رنگ

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1240
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

34 − = 33

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

39 + = 44