کایپرینا برزیلی
مناسب برای ۲ نفر
طعم این نوشیدنی برزیلی به خاطر لیمو و نعنایی که دارد بی نظیر است.
کایپرینا (Caipirinha) نوشیدنی برزیلی است که با نعنا، شکر، عصاره نیشکر و یخ آماده میشود. در این دستور عصاره نیشکر با عسل جایگزین شده است.
این نوشیدنی مرسوم ترین نوشیدنی برزیلی است که در تمام کافه ها و رستورانها سرو می شود. این نوشیدنی شبیه موهیتو است.
نوشیدنی کایپرینا برای اولین بار در سال ۱۹۱۸ در سائوپائولو برزیل با ترکیب عسل, لیموترش و سیر به عنوان داروی اپیدمی آنفولانزای اسپانیایی شناخته شد. امروزه هنوز هم این ترکیب برای معالجه سرماخوردگی استفاده می شود. پس از مدتی عده ای سیر را از این ترکیب حذف کرده و با افزودن کمی شکر اسیدیته لیموترش را کم کرده و با اضافه کردن چند قالب یخ و نعنا آن را به یک نوشیدنی مطبوع تبدیل کردند.
لیموها را به ۴ قسمت برش زده و دانه های آن را جدا کنید.
شکر و برش های لیمو را به صورت مساوی در لیوانها ریخته و با یک وسیله یک گوشتکوب چوبی کوچک که مناسب اندازه لیوان هاست آنها را به هم بسایید.
لیوانها را تا نیمه با یخ پر کنید و ۳ برگ نعنا را در هر یک از لیوانها قرار دهید. سپس روی آنها عسل بریزید.
در انتها روی مواد داخل لیوان آب بریزید.
می توانید برای میان وعده کمی سوسیس کباب کرده و همراه نوشیدنی کایپرینا نوش جان کنید.
نظرتون درباره این آموزش چیست!