در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کایپرینا برزیلی

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

بازدید : 1073 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

لیمو ترش 6 عدد
شکر1/2 پیمانه
یخ مکعبی2 پیمانه
برگ نعنا18 عدد
عسل1/2 پیمانه
   

کایپرینا برزیلی

مناسب برای ۲ نفر

طعم این نوشیدنی برزیلی به خاطر لیمو و نعنایی که دارد بی نظیر است.

کایپرینا (Caipirinha) نوشیدنی برزیلی است که با نعنا، شکر، عصاره نیشکر و یخ آماده می‌شود. در این دستور عصاره نیشکر با عسل جایگزین شده است.
این نوشیدنی مرسوم ترین نوشیدنی برزیلی است که در تمام کافه ها و رستورانها سرو می شود. این نوشیدنی شبیه موهیتو است.
نوشیدنی کایپرینا برای اولین بار در سال ۱۹۱۸ در سائوپائولو برزیل با ترکیب عسل, لیموترش و سیر به عنوان داروی اپیدمی آنفولانزای اسپانیایی شناخته شد. امروزه هنوز هم این ترکیب برای معالجه سرماخوردگی استفاده می شود. پس از مدتی عده ای سیر را از این ترکیب حذف کرده و با افزودن کمی شکر اسیدیته لیموترش را کم کرده و با اضافه کردن چند قالب یخ و نعنا آن را به یک نوشیدنی مطبوع تبدیل کردند.
کایپرینا برزیلی
لیموها را به ۴ قسمت برش زده و دانه های آن را جدا کنید.
شکر و برش های لیمو‌ را به صورت مساوی در لیوان‌ها ریخته و با یک وسیله یک گوشتکوب چوبی کوچک که مناسب اندازه لیوان هاست آن‌ها را به هم بسایید.
لیوان‌ها را تا نیمه با یخ پر کنید و ۳ برگ نعنا را در هر یک از لیوان‌ها قرار دهید. سپس روی آن‌ها عسل بریزید.
در انتها روی مواد داخل لیوان آب بریزید.
می توانید برای میان وعده کمی سوسیس کباب کرده و همراه نوشیدنی کایپرینا نوش جان کنید.

کایپرینا برزیلی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1092
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 12 = 14

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

97 − = 95