سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کاپ کیک کاپوچینو

زمان آماده سازی :

بازدید : 512 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
قهوه اسپرسو 150 میلی لیتر
وانیل 1 قاشق چایخوری
کره 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1/4 فنجان+ 3 قاشق غذاخوری
آرد سلف رایزینگ 1 و 1/2 فنجان
شکر بسیار نرم 1 و 1/4 فنجان
آیسینگ شوگر 2 فنجان
ویفر شکلاتی مقداری برای تزیین
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 4٫00 از 5 )

کاپ کیک کاپوچینو

برای تهیه کاپ کیک کاپوچینو ابتدا فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۱۲ عدد کپسول کاپ کیک را در قالب ها بچینید.
در یک کاسه ۱۵۰ گرم کره را برای دقایقی بزنید تا شروع به کم رنگ شدن کند. کره را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. ۱ فنجان شکر و تخم مرغ ها را اضافه کنید ( هر تخم مرغ ۱ دقیقه ) هم بزنید تا نرم و پفکی شود .سپس آرد ، ۶۰ میلی لیتر قهوه اسپرسو ، ۱/۴ فنجان شیر ، وانیل و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم حسابی مخلوط شوند  ۳/۴ از فضای کپسولها را با این ترکیب پر نمایید و درون فر قرار دهید.به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید بپزد تاوقتی که روی آنها پف کند و بالا بیاید.
تا وقتی که کاپ کیک ها پخته می شوند در یک ظرف کوچک ۱۰۰ میلی لیتر اسپرسو و ۱/۴ فنجان شکر را مخلوط کنید روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم این مخلوط را قرار دهید بدون آنکه هم بزنید تا غلظتی مثل شربت پیدا کند مراقب باشید خیلی طول نکشد که به تافی تبدیل خواهد شد.
همین که کاپ کیک ها را از فر خارج کردید چندین بار و به آرامی با چنگال روی آنها حفره ایجاد کنید و با قاشق شربت اسپرسو راروی آنها بریزید اینکار باعث خواهد شد شربت به آهستگی به عمق کاپ کیک ها نفوذ پیدا کند.اجازه بدهید کیک ها خنک شوند.
طرز تهیه باتر کریم وانیلی:
۱۰۰ گرم کره و آیسینگ شوگر را بزنید تا کمی مخلوط شوند.کمی وانیل و به آرامی ۳ قاشق غذاخوری شیر را اضافه کنید، آنها را هم بزنید تا به بافت دلخواهتان برسید. در انتها آهسته باتر کریم را روی کیک ها قرار دهید آهسته مقداری کاکائو روی آنها بپاشید با ویفر های شکلاتی یا هر شکلات دیگری که انتخاب کردید آنها را تزئین نمایید.

کاپ کیک کاپوچینو شما آماده است. نوش جان

کاپ کیک کاپوچینو

نکته:

۱- برای تهیه آیسینگ شوگر بایستی مخلوط یک پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو با هم آسیاب کنید.

۲- آرد سلف رایزینگ Self-Rising در واقع نوعی از آرد است که خودش به تنهایی تمام مواد لازم برای پف دادن به کیک را دارد و اگر در دستوری نوشته شده باشه از این آرد استفاده کنید نمیتونید آرد سفید معمولی را به تنهایی جایگزینش کنید. نیازی هم نیست برای یه کیک یا مافین که میخواهید درست کنید آرد جدا بخرید چون به راحتی میتونید خودتون تو خونه درستش کنید.برای تهیه آن به آرد سفید  ۱ پیمانه ، بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری،نمک ۱/۸ قاشق چایخوری نیاز دارید.یعنی به ازای هر پیمانه آرد سلف رایزینگ شما نیاز به مقادیری که ذکر شد دارید و اگر در دستور مقدار آرد بیشتر بود این مواد را به همان اندازه اضافه کنید. ابتدا یک پیمانه آرد بردارید و بهتره که آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و در آخر یه ضربه ای هم به پیمانه بزنید تا هوای اضافی گرفته بشه و بعد از اینکه یک پیمانه آرد اندازه گرفتید به اندازه ۲ قاشق چایخوری از روی آرد بردارید یعنی به یه کم کمتر از یک پیمانه آرد نیاز داریم و بعد نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید. این آردی که درست شد همون آرد سلف رایزینگ هست.

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3492
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *