سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کالزونه مرغ اسفناج

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 2648 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون2 ق غسیرمقداری
پیاز و قارچمقداری از هرکداماسفناج پخته شده3 پیمانه
مرغ پخته شده1 پیمانهپنیر ریکوتا1/2 پیمانه
پنیر موزارلا1 پیمانهشکر2 ق چ
نمک1 ق چروغن6 ق غ
شیر یا آب1 لیوانتخم مرغ1 عدد
خمیر مایه3 ق چآرد سفید3 لیوان
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کالزونه مرغ اسفناج

طرز تهیه کالزونه مرغ اسفناج , چیکن کالزونه , کالزون چیست , خمیر پیتزا کالزونه , کالزونه مرغ و اسفناج , کالزونه ایتالیایی مرغ و اسفناج ,طرز تهیه کالزونه ایتالیایی , پیراشکی پیتزا , دستور پخت کالزون , کالزونه مرغ پنیری , غذا با اسفناج و مرغ

کالزونه شبیه پیراشکی بزرگه از نظر شکل پیچیدن.

خمیر و مواد داخل کالزونه تنوع زیادی داره.

ساده ترینش همون مواد پیتزا است.

به راحتی میتونید با توجه به ذائقتون موادی که دوست ندارید رو جایگزین کنید هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

برا تهیه این کالزونه خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

تخم مرغ ،باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند.

خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود.

روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید.

خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ).

آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید .

روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود

پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

اسفناج پخته شده را با روغن زیتون کمی تفت بدین.

بعد خمیر رو باز کنید.

اسفناج، قارچ، پیاز و مرغ پخته شده رو به ترتیب دلخواه روی خمیر بریزید.

پنیر ریکوتا و پنیر موزارلا رو هم روی مواد بریزید.

مثل پیراشکی فرمش بدین.

با یه زرده تخم مرغ زده شده، روی خمیر رو رومال کنید.

تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه بپزید.

بعد گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه.

نوش جان

کالزونه مرغ اسفناج | انواع غذا ساده | غذا با اسفناج | پیراشکی مرغ و اسفناج | غذای راحت و ارازن

دستور تهیه و عکس از سیمای عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11399
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *