سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

ژله میوه ای

زمان آماده سازی :4 ساعت

بازدید : 743 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پودر ژله 2 بسته
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
آب جوش 2 لیوان
آب سرد 1 لیوان
شیر یا بستنی 1 لیوان
برش های میوه به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

ژله میوه ای

برای تهیه ژله میوه ای ابتدا قالب مورد نظر  ژله خود را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود؛ برای تهیه این دسر به دو نوع ژله نیاز دارید و هر ژله را باید جداگانه آماده کنید.

۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین و ۱ قاشق چایخوری شکر را به همراه یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایع شفاف شود سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه نمائید. سپس میوه های مورد نظر خودتان  را خرد کنید و کف قالب قرار دهید. سپس ژله ای که آماده کرده اید روی میوه ها بریزید سپس آن را  به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

در مرحله بعدی بسته دوم پودر ژله را باز کنید و داخل کاسه با ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین ، ۱ قاشق چایخوری شکر و یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود سپس ۱ لیوان شیر سرد یا بستنی نرم شده ( بستنی را هم بزنید تا نرم شود ) به ژله اضافه کنید.

پس از اینکه ژله  اول خودش را گرفت از فریزر خارج کنید و ژله دوم را روی آن بریزید ؛ ظرف را ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله دوم نیز بسته شده و آماده سرو شود ؛ برای سرو ابتدا قالب ژله را برای چند ثانیه درون ظرف آب جوش فرو ببرید و بلافاصله درون بشقاب سرو برگردانید.

ژله میوه ای شما آماده است. نوش جان

نکته:

۱- پودر ژلاتین برای این مورد استفاده قرار میگیرد که وجود میوه درون ژله مانع از بستن شدن ژله نشود و همچنین ژله سریع تر آماده و بسته شود.

۲- قبل از ریختن لایه دوم باید از استحکام ژله زیرین مطمئن شوید تا ژله ها باهم ترکیب نشوند ، برای داشتن ژله بدون رنگ از پودر ژله آلوورا استفاده کنید.اگر تمایل دارید که ژله شما رنگی شود می توانید از پودر ژله میوه ای استفاده کنید.

۳- از هر میوه دلخواهی می توانید استفاده نمایید.

۴- برای اینکه ژله راحت تر از قالب خارج بشود بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده نمایید.

ژله میوه ای

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2505
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *