سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

ژله موزاییکی

زمان آماده سازی :5 ساعت

بازدید : 580 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پودر ژله 3 بسته
شیر غلیظ شیرین300 گرم
آب سرد1/2 فنجان
ورقه ژلاتین2 بسته
خامه4 قاشق سوپخوری
آب جوش3 لیوان+ 1 و 1/2 فنجان
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

ژله موزاییکی

برای تهیه ژله موزاییکی به ترتیب زیر عمل نمایید.

بر خلاف دستورالعمل تهیه پودر ژله ها که بر روی پاکت آن نوشته شما ژله ها را در یک لیوان آب جوش حل کنید خوب هم بزنید تا حل شود و داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را ببندد و سفت شود.اگر مطابق دستور روی پاکت دو لیوان آب بریزید ژله ها سفتی لازم را نخواهند داشت و خرده شیشه ها تشکیل نخواهند شد.

پس از اینکه ۳ مدل  ژله خودش را بست و سفت شد آنها را مطابق تصویر به قطعات کوچک مکعبی برش دهید و به دقت ژله ها را داخل یک ظرف گشاد با هم مخلوط کنید.

ژله موزاییکی

داخل یک ظرف جداگانه روی ۲ بسته ورق ژلاتین ½ فنجان آب سرد بریزید. پس از اینکه ژلاتین ها کمی از هم باز شد ۱/۵ فنجان آب جوش بر روی آنها بریزید تا خوب حل شوند. حالا شیر و اگر خامه دارید با همدیگر مخلوط و روی ژلاتین ها بریزید خوب هم بزنید و بگذارید سرد شود.

در این مرحله شیرها را داخل ظرفی بریزید که ژله های رنگی را داخل آن ریخته اید و مطمئن شوید که همه رنگ های مختلف ژله در شیرها پخش شده است. تمام طول شب مخلوط به دست آمده را داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.

ژله موزاییکی

پس از آنکه ژله خرده شیشه شما خوب سرد شد آن را از یخچال خارج و به هر شکلی که دوست دارید برش داده و از خوردن آن لذت ببرید.

ژله موزاییکی

می توانید برای تهیه ژله موزاییکی از پودر ژله مختلف با طعم های گوناگون استفاده نمایید. همچین انتخاب قالب نیز بر اساس سلیقه شما می تواند تغییر کند.

photo_2015-10-28_20-45-12

photo_2015-10-28_20-45-37

ترجمه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره دوستان. :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2665
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *