در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ژله رولی

زمان آماده سازی :۱ ساعت

بازدید : 2875 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پودر ژله 3 بسته آب جوش 1 و 3/4 لیوان
بستنی وانیلی 4 ق غ
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

ژله رولی

طرز تهیه ژله رولی , ژله رولی تک رنگ , ژله رولی با بستنی , ژله رولی ساده و راحت , ژله رولی و نکات اصلی , ژله رولی ساده , ژله رولی دو رنگ , طرز تهیه ژله رولتی , طرز تهیه ژله ساده و شیک 

برای ژله رولی یک بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو در ظرف بریزید و با ۳/۴ لیوان آب جوش مخلوط کنید.

روی بخار کتری(بن ماری) قرار بدید تا ژله خوب حل بشه و هیچ ذره ای از ژلاتین باقی نمونه.

بعد صبر کنید تا ژله کمی از داغی بیفته.

حالا دو قاشق غذاخوری پر بستنی وانیلی پاستوریزه بهش اضافه و اصلا هم نزنید.

فقط یکم با قاشق بستنی رو در ژله حرکت بدید تا آب بشه.

کف سینی یا ظرف مورد نظرتون رو کمی خیس کنید و سلفون یا کیسه فریز بندازید.

خوب صافش کنید و بعد با چند قطره روغن روی کیسه فریزر رو چرب کنید.

سایز سینی یا ظرفتون حتما حدود ۲۰*۳۰ سانت باشه.

اگه سایز ظرفتون کوچیکتر باشه لایه ژله بستنی ضخیم میشه و موقع رول کردن میشکنه.

اگه ظرفتون بزرگتر باشه لایه ژله بستنی نازک میشه و خوب در نمیاد.

حالا مخلوط ژله بستنی رو در سینی ریخته و چند ضربه به سینی بزنید تا ژله بستنی یکسان در سینی پخش بشه.

سینی رو برای حداکثر ۴۵ دقیقه در یخچال قرار بدید.

ولی حدودا ربع ساعت از قرار دادن سینی در یخچال که گذشت حتما ژله بستنی رو چک کنید.

هر موقع بست سریع از یخچال دربیارید.

اگه بیشتر از ۴۵ دقیقه در یخچال بمونه موقع رول کردن میشکنه.

زمان بستن ژله بستنی در یخچال های مختلف فرق داره.

همون طور که گفتم واسه من سر ۱۵ دقیقه بست و سینی رو از یخچال خارج کردم.

وقتی سینی رو از یخچال در آوردید با کارد خیس برشهای طولی یا عرضی(به سلیقه خودتون بستگی داره)بزنید.

آروم شروع به رول کردن کنید.

بلافاصله بعد از اتمام کار دوباره ژله های رولی رو در یخچال قرار بدید تا خوب سفت و آماده پذیرایی بشن.

نوش جان

طرز تهیه ژله رولی دو رنگ

برای این مدل از دو رنگ ژله با طعم دلخواه استفاده کنید

هر بسته ژله رو نصف کنید.

هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید.

روی بخار کتری بذارید تا به روش بن ماری همه ذرات ژله کامل حل و ژله شفاف بشه.

بعد به هر رنگ ژله حل شده ۱ قاشق غذاخوری پر بستنی وانیلی اضافه و کمی با قاشق بستنی رو روی ژله تکان دهید در حدی که بستنی ذوب بشه.

حالا سینی با سایز ۲۰*۳۰ سانت رو کیسه فریز بندازید و کمی چرب کنید.

سینی رو کمی شیبدار قرار بدید و اولین رنگ رو در سینی بریزید و رنگ دوم رو هم اضافه کنید.

سینی رو در یخچال برای حداکثر ۴۵ دقیقه قرار بدید تا ژله ببنده.

با کارد خیس برشهای دالبری نامنظم روی ژله ایجاد کنید.

بلافاصله گلهای رول شده رو در یخچال قرار بدید.

ژله رولی | دسر | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر خوشمزه | دسر آسان و ارزان | دسر مجلسی

دستور تهیه و عکس از سوزان شریعت عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10974
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *