در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ژله انار

زمان آماده سازی : 3 ساعت

بازدید : 3700 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ژله انار 1 بسته
ژله آلوورا1 بسته
انار دانه یاقوتی3 عدد
شیر کم چرب1 لیوان
 

ژله انار

برای تهیه ژله انار  یک بسته ژله انار را در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت آب جوش قرار دهید تا کاملا شفاف شود. سپس یک لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و دانه های انار را داخل ژله ریخته و کاملا مخلوط کنید. مقداری از این مخلوط را داخل قالب بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا شفاف شود. سپس در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. یک لیوان شیر کم چرب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قالب را از یخچال بیرون آورد و مقداری از مخلوط ژله آلوورا و شیر را روی آن بریزید و مجددا داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

این مراحل را چندین مرتبه به دلخواه تکرار می کنیم تا یک دسر چند لایه داشته باشیم.

در نهایت ژله انار چند لایه شما آماده است. نوش جان

ژله انار

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3439
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

85 − = 79

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 1 =