ژله انار با شیر
طرز تهیه ژله انار با شیر , ژله انار و خامه , ژله با انار , ژله اناری , ژله برای شب یلدا , ژله انار با شیر , ژله انار با بستنی , ژله میوه ای , ژله لیوانی , دسر ژله , دسر با شیر
ابتدا پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش به روش بن ماری درست کنید.
داخل ظرف مورد نظر بریزید.
بعد قالب ژله رو بذارید یخچال.
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب حل کرده و به روش بن ماری صاف کنید.
برای لایه بعدی خامه رو داخل ظرف روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید.
بعد شیر رو که جدا داخل ظرفی گرمش کردین به خامه اضافه کنید.
شکر و وانیل رو هم اضافه کنید.
مخلوط ژلاتین رو هم به مواد اضافه کنید.
تخم شربتی رو از قبل با آب جوش مخلوط کنید تا لعاب بندازه.
تخم شربتی رو هم به مواد اضافه کنید.
این لایه رو پس از کمی خنک شدن روی لایه اول ژله می ریزیم.
به مدت ۵ الی ۶ ساعت درون یخچال بمونه.
ژله انار با خامه | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر مدرن
دستور تهیه و عکس از مهدیه سادات عزیز (banoye.seyedeh64)
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!