سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

چیکن برگر

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 458 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سینه مرغ 1 عدد
نان تست نرم شده با شیریک تکه
تخم مرغ1 عدد
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
پارپیکا1 قاشق غذاخوری
پودر پیاز2 قاشق سوپخوری
جعفری1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

چیکن برگر

برای تیه چیکن برگر ابتدا همه مواد بجز جعفری رو داخل میکسر ریخته و له میکنیم و در انتها جعفری رو اضافه کرده و مواد رو ورز می دهیم.

در تابه کمی روغن ریخته و گوشت ها رو به اندازه مورد نظر گرد میکنیم و تختش میکنیم و در تابه سرخ میکنیم اگر میخواین گوشتتون مغز پخت بشه در یک ربع اول درب تابه روبگذارید و  در انتها که آماده شد اگر تمایبل داشتید کمی پنیر موزارلا رویش ریخته و اجازه می دهیم پنیر آب بشود. پس از آماده شدن چیکن برگر می توانید با استفاده از سس مخصوص، کاهو، گوجه فرنگی حلقه شده، آویشن و سس سفید آنها را تزیین کنید.

برای سرو چیکن برگر نان همبرگر را  از یک سومش برش می دهیم و اگر داخلش زیاد خمیری بود مقداریش رو خارج میکنیم.کف نان قسمت داخلیش رو کمی سس گوجه فرنگی میزنیم گوشت رو روش میزاریم کمی آویشن میزنیم اگه پنیر چدار داریم میزاریم و بعد گوجه میزارید و مقداری از کاهو رو با مایونز مخلوط کرده و روش میزاریم و روی نون رو روش قرار می دهیم. داخل کاهو و مایونز میتونید از پیازچه یا پیاز نگینی خرد شده یا جعفری ساطوری شده استفاده کنید.

چیکن برگر

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1520
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *