در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

چیلی با ذرت

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 951 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت 450 گرم
ذرت350 گرم
لوبیا چیتی450 گرم
پیاز1 عدد
سس گوجه فرنگی 250 گرم
پنیر مونتری جک1/2 فتجان
ادویه تاکوبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
آببه میزان لازم

چیلی با ذرت

برای تهیه چیلی با ذرت ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و با کمی روغن آنرا تفت دهید. نیازی نیست کاملا سرخ شود تا اندازه ای که رنگ ان تغییر کند و به طلایی برسد کافی است. سپس گوشت را که از قبل تکه تکه کرده اید را به آن اضافه کنید. کمی هم زده تا مواد مخلوط شود. زیر حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت کمی نرم شود. گاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و پیازها نسوزد. سپس لوبیا چیتی را که از قبل خیس کرده اید را آبکش نموده و به مواد اضافه کنید. ذرت را نیز پس از لوبیا به مواد اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. پس از ۱ دقیقه که مواد با حرارت کم تفت خورد، سس گوجه فرنگی را اضافه نمایید و هم بزنید سپس پنیر مونتری جک را اضافه کنید و درب ظرف را برای ۲ دقیقه بگذارید تا پنیر آب شود. بعد از آن نمک و ادویه تاکو را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در اخر به میزان لازم آب روی مواد ریخته و اجازه دهید مواد کاملا پخته شود و چیلی جا بیافتد.

نوش جان

 

چیلی با ذرت

تهیه شده توسط: چاشنی

چاشنی، آشپزی آیده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1888
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

26 − = 19

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

73 − = 64