سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

چیز کیک کارامل

زمان آماده سازی :6 ساعت

بازدید : 141 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بیسکویت پتی پور 2 بسته کره نرم شده 70 گرم
شیرعسلی 1 قوطی پودر ژلاتین 2 ق چ
شیر سرد 1/2 پیمانه پنیر خامه ای 350 گرم
پودر شکر 3 ق غ وانیل مقداری
خامه صبحانه 1 بسته
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

چیز کیک کارامل

طرز تهیه چیز کیک کارامل , چیز کیک کارامل , جیز کیک با کارامل , طرز تهیه چیز کیک , چیز کیک بدون فر , طرز تهیه چیز کیک یخجالی با پودر ژلاتین , چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت , چیز کیک با بیسکویت پتی بور

برای کراست بیسكويت پتی بور ساده يا شكلاتي يا تركيب از هردو را داخل غذاساز ريخته و روشن ميكنيم تا پودر بشن.

كره نرم  شده را اضافه و باز ميكس ميكنيم.

تا بیسكويت و كره تركيب بشن و حالت شن خيس داشته باشه.

كف قالب كمربندی رو كاغذروغني قرار داده و ميريزيم روی كاغذ و پخش ميكنيم.

بعدش با كاردک و بافشار سطح بیسكويت را كاملا صاف و فشرده ميكنيم و ميذاريم تو يخچال.

نيم ساعت يا بيشتر.

برای سس کارامل يک قوطی شيرعسلي پلمپ رو بذارين داخل آب و بذارين رو حرارت.

حدود دو سه ساعت بجوشه و بعد از رو حرارت بردارين و بذارين خنک بشه.

برای كرم پنيری پودرژلاتين را روی نصف پيمانه شير سرد ريخته و هم ميزنيم و بعد ميذاريم رو بخار كتری يا تو ماكروويو تا ژلاتين حل بشه.

بعد ميذاريم كنار تا از داغی بيفته.

پنير خامه ای مورنظرتون رو بريزين تو كاسه و همراه با پودرشكر و كمي وانيل هم بزنين تا بافتش باز بشه و نرم و پفكی بشه.

خامه صبحانه را هم اضافه و باز هم بزنين تا كرم سبک بشه.

قوطی شيرعسلی كه حالا تبديل شده به كارامل را بازكنيد و نصفشو به تركيب پنير و خامه اضافه كنيد.

درحد مخلوط شدن هم بزنين.

در انتها تركيب شير و ژلاتين را اضافه كنيد و با ليسك مواد رو تركيب كنيد و بريزين رو كراست.

روشو صاف كنيد و بذارين چهار ساعت يا بيشتر داخل يخچال بمونه تا كاملا خودشو بگيره.

برای ديزاينش هم كمی از سس كارامل داخل قيف ريختم و نوكشو قيچی كرده و بصورت راه راه افقی و عمودی روی چيزكيک ريخته و با خامه شيرين شكوفه زدم و با ترافل كارامل كار رو تموم كردم.

ميزان شكر يا سس كارامل رو ميتونين بيشتر بريزين ، بستگي به ذائقه خودتون داره.

با اين اندازه پودرژلاتين چيزكيک كاملا نرم و كرميه ، اگر ميخواين سفت تر بشه كمي ژلاتين رو بيشتر بريزين.

 

چیز کیک کارامل | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مدرن | دسر با ژلاتین

دستور تهیه و عکس از سهیلا مسقطی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11787
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *