چیز کیک کارامل
طرز تهیه چیز کیک کارامل , چیز کیک کارامل , جیز کیک با کارامل , طرز تهیه چیز کیک , چیز کیک بدون فر , طرز تهیه چیز کیک یخجالی با پودر ژلاتین , چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت , چیز کیک با بیسکویت پتی بور
برای کراست بیسكويت پتی بور ساده يا شكلاتي يا تركيب از هردو را داخل غذاساز ريخته و روشن ميكنيم تا پودر بشن.
كره نرم شده را اضافه و باز ميكس ميكنيم.
تا بیسكويت و كره تركيب بشن و حالت شن خيس داشته باشه.
كف قالب كمربندی رو كاغذروغني قرار داده و ميريزيم روی كاغذ و پخش ميكنيم.
بعدش با كاردک و بافشار سطح بیسكويت را كاملا صاف و فشرده ميكنيم و ميذاريم تو يخچال.
نيم ساعت يا بيشتر.
برای سس کارامل يک قوطی شيرعسلي پلمپ رو بذارين داخل آب و بذارين رو حرارت.
حدود دو سه ساعت بجوشه و بعد از رو حرارت بردارين و بذارين خنک بشه.
برای كرم پنيری پودرژلاتين را روی نصف پيمانه شير سرد ريخته و هم ميزنيم و بعد ميذاريم رو بخار كتری يا تو ماكروويو تا ژلاتين حل بشه.
بعد ميذاريم كنار تا از داغی بيفته.
پنير خامه ای مورنظرتون رو بريزين تو كاسه و همراه با پودرشكر و كمي وانيل هم بزنين تا بافتش باز بشه و نرم و پفكی بشه.
خامه صبحانه را هم اضافه و باز هم بزنين تا كرم سبک بشه.
قوطی شيرعسلی كه حالا تبديل شده به كارامل را بازكنيد و نصفشو به تركيب پنير و خامه اضافه كنيد.
درحد مخلوط شدن هم بزنين.
در انتها تركيب شير و ژلاتين را اضافه كنيد و با ليسك مواد رو تركيب كنيد و بريزين رو كراست.
روشو صاف كنيد و بذارين چهار ساعت يا بيشتر داخل يخچال بمونه تا كاملا خودشو بگيره.
برای ديزاينش هم كمی از سس كارامل داخل قيف ريختم و نوكشو قيچی كرده و بصورت راه راه افقی و عمودی روی چيزكيک ريخته و با خامه شيرين شكوفه زدم و با ترافل كارامل كار رو تموم كردم.
ميزان شكر يا سس كارامل رو ميتونين بيشتر بريزين ، بستگي به ذائقه خودتون داره.
با اين اندازه پودرژلاتين چيزكيک كاملا نرم و كرميه ، اگر ميخواين سفت تر بشه كمي ژلاتين رو بيشتر بريزين.
چیز کیک کارامل | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مدرن | دسر با ژلاتین
دستور تهیه و عکس از سهیلا مسقطی عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!