طرز تهیه چ چکیز کیک لیمویی
طرز تهیه چیز کیک لیمویی , چیز کیک لیمویی , طرز تهیه چیز کیک با ژله , طرز تهیه چیز کیک با پایه کیک , طرز تهیه چیز کیک با فر , طرز تهیه چیز کیک یخچالی , چیز کیک لیمو یخچالی , طرز تهیه چیز کیک فری , چیز کیک ساده
اول برای تهیه لایه کیک اسفنجی تخم مرغ، یک سوم پیمانه شکر،شیر و وانیل را مخلوط کنید.
بعد یک سوم پیمانه روغن بریزید.
خوب که مخلوط شدن یک پیمانه آرد الک شده و یک قاشق غذاخوری پکینگ پودرو کم کم اضافه کنید.
خوب که مخلوط شد پوست لیموی رنده شده بهش اضافه کنید.
تو همون قالبی که چیز کیکو میخواین داخلش درست کنید تهش کاغذ روغنی بندارید.
مواد کیک بریزید داخل قالب و به مدت یک ربع در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد بپزید.
بعد از پخت کیک، کیک رو از قالب خارج کنید.
قالب رو بشورید تا چیز کیک تمیز در بیاد.
بعد از شستن قالب، مجدد کیک رو به قالب چیز کیک برگردونید.
سپس در کاسه ای، پنیر ماسکارپونه، خامه صبحانه، هشت قاشق غذاخوری شکر رو با همزن بزنید.
پودر ژلاتین رو در یک سوم پیمانه آب بن ماری کنید
بعد از خنک شدن به مخلوط خامه پنیر اضافه کنید.
اگه دوست داشتید کمی رنده پوست لیمو به مواد بزنید.
مخلوط خامه ای رو روی کیک بریزید.
قالب رو بذارید یخچال تا مواد کمی سفت بشه.
در مرحله بعدی، ژله لیمو رو طبق دستور جعبه درست کنید.
وقتی خنک شد روی لایه خامه ای بریزید.
بذارید داخل یخچال تا ببنده.
بعد از اون دوباره از مواد خامه ای بریزید روی لایه ژله.
بعد از سفت شدن، لایه دیگه ای از ژله بریزید روی لایه قبلی.
در نهایت بذارید یخچال برای چند ساعت که به خوبی بسته بشه.
هر لایه که میریزید تو قالب نیم ساعت تو یخچال بزارید بعد لایه بعد رو بریزید.
بعد از اینکه به خوبی مواد خودشو گرفت به آرومی دور قالب رو با چاقو جادو کنید.
خیلی آروم چیز کیک رو از داخل قالب خارج کنید.
نکته در تهیه چیز کیک لیمویی
مواد پنیریتونو بزارید تو یخچال هر سری که دراوردید یکم هم بزنید بعد بریزید تو قالب.
ژله رو داخل محیط آشپزخونه بذارید بمونه، مشکلی پیش نمیاد.
میتونین مقدار خامه پنیرو کمتر کنید.
اگه از قالب کوچیک میخواید استفاده کنید مقدار خامه و پنیر کمتر می بره.
روی چیز کیک رو هم می تونید با خامه قنادی تزیین کنید.
چیز کیک لیمویی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر خوشمزه | طرز تهیه انواع چیز کیک
دستور تهیه و عکس از آرزو عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!