سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

چیز کیک خامه موز

زمان آماده سازی :7 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1206 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

 
ویفر وانیلی300 گرم+1/4 پیمانهکره ذوب شده8 ق غ
زرده تخم مرغ2 عددشکر دانه ریز1/3 و 1/2 پیمانه
آرد2 ق غخامه3 و 1/2 پیمانه+2 ق غ
اسانس وانیل یا مو1/2 ف چپنیر خامه ای450 گرم
نمکمقداریوانیل1/2 ق چ
پودر شکر1 و 1/2 پیمانهموز2 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

چیز کیک خامه موز

چیز کیک یا کیک پنیر (به انگلیسی: Cheesecake) شیرینی مغذی و پرمایه‌ای است که از پنیر دَلَمه یا پنیر خامه‌ای و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود.

برای تهیه کیک پنیر غالبا از پنیر خامه‌ای و پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود. این نوع کیک‌ها دو نوع دارند که یا پخته‌شده هستند و یا غیرپخته که پس از آماده‌سازی در یخچال گذاشته می‌شوند تا آماده و سفت گردند. نیویورک چیز کیک اصیل‌ترین نوع چیز کیک است که برای تهیه آن باید نکات زیادی رعایت شود.

امروز آموزش چیز کیک خامه موز رو داریم. این کیک نیازی به پخت نداره. در واقع یک نوع چیز کیک یخچالی است.

کیک امروز دارای ۵ مرحله است. مرحله پوسته اولیه چیز کیک، پودینگ، چیز کیک، آماده سازی خامه و مرحله نهایی.
چیز کیک خامه موز | آموزش آشپزی | چیز کیک وانیلی | پودینگ بدون پخت

مرحله ۱: پوسته اولیه چیز کیک

برای تهیه پوسته اولیه، اول از همه یه ظرف ۲۰ سانتی مناسب بردارید. بهتره از قالب مخصوص چیز کیک استفاده کنید. داخل ظرف رو با اسپری چرب کنید.

۳۰۰ گرم ویفر وانیلی رو خرد کنید. می تونید از آسیاب استفاه کنید.

کره را از قبل ذوب کنید. در کاسه ای کره ذوب شده و ویفر خورد شده را ترکیب کنید. این کارو با چنگال انجام بدین.

مواد آماده شده رو داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف رو برای مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بذارید.

مرحله ۲: پودینگ

در کاسه ای ۱/۳ پیمانه شکر دانه ریز، آرد و نمک را با هم ترکیب کنید.

۱/۲ پیمانه از خامه رو با همزن آنقدر بزنید که یکدست شود. سپس ۱ پیمانه دیگز از خامه و عصاره وانیل یا موز را اضافه کنید.

مواد رو داخل تابه ای بریزید و روی حرارت کم بذارید. با همزن شروع به هم زدن کنید.

بعد از حدود ۵ دقیقه که خامه گرم شد، ۱/۴ پیمانه از آن را بردارید. این مقدار از خامه را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید.

بلافاصله پس از مخلوط تخم مرغ و خامه آنرا به تابه برگردانید و مجدد شروع به هم زدن کنید.

بعد از چند دقیقه پودینگ ضخیم شده و حباب دار می شود. در این حالت زیر حرارت را خاموش کنید.

پودینگ رو با پلاستیکی بپوشانید. روی پلاستیک رو با خلال دندان به اندازه ۵ قسمت سوراخ کنید.

اجازه دهید پودینگ به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق خنک شود.

سپس برای مدت ۲ ساعت آنرا درون یخچال بگذارید.

مرحله ۳: چیز کیک

در این مرحله پنیر خامه ای را با همزن بزنید. برای مدت ۳ دقیقه.

سپس ۱/۲ پیمانه شکر رو اضافه کنید و هم بزنید.

۲ قاشق غذاخوری خامه و وانیل رو به مواد اضافه کنید. هم زدن را آنقدری ادامه دهید تا مواد یکدست شود.

مواد رو داخل ظرفی بریزید. برای مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.

مرحله ۴: آماده سازی خامه

ظرفی رو که میخواید خامه رو داخلش آماده کنید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون فریزر بذارید.

۲ پیمانه خامه رو با سرعت متوسط شروع به زدن کنید. تا جایی که خامه به صورت ضخیم دربیاید.

به تدریج پودر شکر رو به خامه اضافه کنید و هم بزنید. آنقدری ادامه دهید که پودر شکر تمام شود و خامه سفت شود.

مرحله ۵: آماده سازی چیز کیک خامه موز

موز ها رو برش بدین.

لایه اول پوسته ای بود که آماده کردید. پوسته وانیلی رو داخل ظرف مناسبی بریزید. اگز از قبل داخل ظرف چیز کیک مواد رو ریختید نیازی به تغییر ظرف نیست.

مواد آماده شده در مرحله چیز کیک ( مرحله ۳) رو روی لایه اول بریزید و صاف کنید.

موز های برش داده شده رو روی این لایه پخش کنید.

پودینگ آماده شده در مرحله ۲ را به روی مواد بریزید و صاف کنید.

خامه زده شده رو روی مواد بکشید. مقداری از خامه را برای تزیین نگه دارید.

در مرحله آخر روی چیز کیک را با خامه، موز و ویفر وانیلی تزیین کنید.

چیز کیک خامه موز را برای مدت ۲ تا ۴ ساعت درون یخچال بگذارید.

بعد از این مدت چیز کیک خامه موز شما آماده است.

چیز کیک خامه موز | آموزش آشپزی | چیز کیک وانیلی | پودینگ بدون پخت

 

چیز کیک خامه موز | آموزش آشپزی | چیز کیک یخچالی | پودینگ موز

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7572
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *