سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

چیز کیک بادام و عسل

زمان آماده سازی :8 ساعت

بازدید : 3643 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد250 گرمکره125گرم + 1 ق غ
تخم مرغ2 عددشکر125 + 150 گرم + 1 ق غ
نمک1 پنسبکینگ پودر1 ق م
پنیر ماسکارپونه یا لبنی500 گرموانیل شکری5 گرم
پودینگ وانیلی حاضری1 بسته-روغن مایع150 گرم
خامه مایع200 میلی لیترشیر200 میلی لیتر + 1 ق غ
عسل2-3 ق غبادام پرک100 گرم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

چیز کیک بادام و عسل

طرز تهیه چیز کیک بادام و عسل , طرز تهیه چیز کیک , جیز کیک با طعم بادام , چیز کیک عسلی , طرز تهیه چیز کیک با فر , انواع چیز کیک 

۱ عدد تخم مرغ، ۱۲۵ گرم شکر و ۱۲۵ گرم کره رو با همزن به خوبی بزنید.

بعد نمک، بکینگ پودر و آرد رو به مواد اضافه کنید.

ورز بدین تا مثل خمیر کوکی بشه.

قالب مناسبی بردارید.

کاغذ روغنی بندازید.

۲/۳ خمیر چیز کیک رو روی قالبتون که کاغذ روغنی گذاشتین بزارین و فشار بدین تا یکنواخت شه.

۱/۳ باقیمانده رو هم رول کنین و اطراف قالب به ارتفاع ۳ سانتیمتر بزارین.

قالب رو نیم ساعت بزارین یخچال.

پنیر ماسکارپونه، ۱۵۰ گرم شکر، وانیل، پودینگ وانیلی، ۱ عدد تخم مرغ، روغن مایع، خامه و ۲۰۰ میلی لیتر شیر رو با هم مخلوط کنید.

اگه پودینگتون شیرین هست می تونید شکر رو از این قسمت حذف کنید.

اگه خامه رقیق پیدا نکردید می تونید به همون میزان از شیر استفاده کنید.

مواد رو به خوبی هم بزنید و روی لایه اول چیز کیک بریزید.

فرتون رو از قبل گرم کنید.

قالب چیز کیک رو برای مدت ۱ ساعت درون فر بذارید.

با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

همزمان در قابلمه ای، ۱ قاشق غذاخوری کره، عسل، ۱ قاشق غذاخوری شکر، ۱ قاشق غذاخوری شیر رو با هم مخلوط کنید.

همین که کره و شکر آب بشن کافیه.

نیاز نیست سرخش کنید.

پس از اینکه چیز کیک دورن فر پخت، اونو از فر خارج کنید.

مایعی که آماده کرده بودین رو روی چیز کیک بریزید.

بادام های پرک رو هم روی چیز کیک بپاشید.

مجدد قالب چیز کیک رو داخل فر بذارید.

برای ۱۰ دقیقه مجدد بپزید.

مواظب باشید که بادام ها نسوزن.

بعد از ۱۰ دقیقه فر رو خاموش کنید.

کمی در فر رو باز کنید.

حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید که چیز کیک درون فر سرد بشه.

بعد برای ۴-۵ ساعت بذارید یخچال.

در نهایت می تونید چیزکیک رو با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

نوش جان

چیز کیک بادام و عسل | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی

دستور تهیه و عکس از زهرا بانو عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11020
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *