پیراشکی کرمدار دارچینی
طرز تهیه پیراشکی کرمدار دارچینی , پیراشکی دارچینی , طرز تهیه پیراشکی دارچینی , پیراشکی با نان تست , پیراشکی با پنیر خامه ای , پیراشکی کرمدار در فر , پیراشکی کرمدار خانگی , پیراشکی کرمدار ساده , پیراشکی ساده شکری
پنیر ماسکارپونه، عسل و ۱/۴ قاشق چایخوری عسل رو باهم مخلوط کنید.
مخلوط پنیری رو برای حداقل نیم ساعت بزارید تو یخچال تا خنک بمونه.
نون تست رو باز کنید.
مقداری از مواد پنیریتون روی نان تست بمالید.
دو نان تست رو روی هم بذارید.
با یک قالب گرد، نان تست رو قالب بزنید.
دور نان رو با استفاده از یک چنگال طرح بدین و ببندین.
تخم مرغ، شیر، وانیل و ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین رو با هم مخلوط کنید.
پیراشکی ها رو داخل مخلوط تخم مرغ بغلطونید.
سپس اونها رو روی سینی فر بگذارید.
داخل فر گرم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
بعد از پخت روی پیراشکی ها رو با پودر قند و عسل تزیین کنید.
می تونید به جای پنیر ماسکارپونه از پنیر خامه ای استفاده کنید.
پیراشکی کرمدار دارچینی | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر ارزان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!