در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 144 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۳ / مرداد / ۱۳۹۵

پیتزا هاوایی | آموزش آشپزی | پیتزا خانگی | طرز تهیه پیتزا
امروز آموزش پیتزا هاوایی رو داریم. این پیتزا یکم با پیتزاهای ایتالیایی فرق داره. در منطقه هاوایی تهیه میشه. در تهیه پیتزا هاوایی از آناناس استفاده می کنند. پنیرهای مورد استفاده هم پنیر موزارلا و پنیر آسیاگو هستش. با آموزش پیتزا هاوایی همراه ما باشید.

طرز تهیه پیتزا هاوایی

برای تهیه پیتزا هاوایی اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۴ درجه سانتی گراید بذارید تا گرم بشه.

خمیر پیتزا را پهن کنید و به شکل یک دایره دربیاورید. روی همه ی آن را با قلم مو به آرامی روغن زیتون بمالید. روی خمیر، جعفری، پنیر آسیاگو و نمک بپاشید. سپس خمیر رو داخل فر بذارید. ۸ دقیقه در فر بپزید.

بعد از ۸ دقیقه خمیر را از فر خارج کنید. سس مارینارا را روی کل خمیر بمالید و ۱ سانتی متر از لبه های خمیر را خالی بگذارید. روی آن گوشت دودی، آناناس و پنیر موزارلا قرار دهید.

مجدد خمیر را به فر منتقل کنید. برای مدت ۶ تا ۸ دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلایی شود.

با یک چاقو یا کاتر پیتزا هاوایی را به تکه های مساوی برش دهید.

اگر می خواهید پیتزا هاوایی تان کمی تند شود، ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز له شده را قبل از پختن در فر روی آن بپاشید.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7487
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    + 8 = 9

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    22 − 14 =