پیتزا هاوایی
پیتزا غذایی است به شکل نان گرد صافی که در فر پخته میشود. معمولا روی آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر میپوشانند. به علاوه دیگر مواد دلخواه را هم روی نان اضافه میکنند. پنیری که استفاده میشود معمولا پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده میشود. (ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و …). پیتزا هاوایی یکی از انواع پیتزاهای منطقه هاوایی است.
امروز آموزش پیتزا هاوایی رو داریم. این پیتزا یکم با پیتزاهای ایتالیایی فرق داره. در منطقه هاوایی تهیه میشه. در تهیه پیتزا هاوایی از آناناس استفاده می کنند. پنیرهای مورد استفاده هم پنیر موزارلا و پنیر آسیاگو هستش. با آموزش پیتزا هاوایی همراه ما باشید.
طرز تهیه پیتزا هاوایی
برای تهیه پیتزا هاوایی اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۴ درجه سانتی گراید بذارید تا گرم بشه.
خمیر پیتزا را پهن کنید و به شکل یک دایره دربیاورید. روی همه ی آن را با قلم مو به آرامی روغن زیتون بمالید. روی خمیر، جعفری، پنیر آسیاگو و نمک بپاشید. سپس خمیر رو داخل فر بذارید. ۸ دقیقه در فر بپزید.
بعد از ۸ دقیقه خمیر را از فر خارج کنید. سس مارینارا را روی کل خمیر بمالید و ۱ سانتی متر از لبه های خمیر را خالی بگذارید. روی آن گوشت دودی، آناناس و پنیر موزارلا قرار دهید.
مجدد خمیر را به فر منتقل کنید. برای مدت ۶ تا ۸ دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلایی شود.
با یک چاقو یا کاتر پیتزا هاوایی را به تکه های مساوی برش دهید.
اگر می خواهید پیتزا هاوایی تان کمی تند شود، ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز له شده را قبل از پختن در فر روی آن بپاشید.
طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی
برای تهیه خمیر پیتزا اول از همه باید ۱ و ۱/۲ لیوان ماست با ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر، ۱ قاشق غذاخوری جوش شیرین و ۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر رو با هم مخلوط کنیم. اینقدر هم بزنیم که مواد کاملا ترکیب بشن. یه حالت جوش زدن پیدا میکنه که به خاطر جوش شیرینشه. این ترکیب رو برای ۲۰ دقیقه میذاریم که بمونه.
بعدش باید آرد رو با کمی نمک ترکیب کنیمو اونا ها برای ۳ بار الک کنیم. می تونید ۱ بار هم الک کنید اما خب تاثیر ۳ بار به مراتب بیشتر از ۱ باره.
در یه کاسه دیگه، ۲ عدد تخم مرغ و ۴ قاشق غذاخوری روغن رو ترکیب میکنیم. بعد از اون باید مخلوط ماست رو بهش اضافه کنیم. خوب که هم زدیم آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دستمون نچسبه.
من معمولا بین ۱/۵ تا ۲ کیلو آرد کنارم میذارم بمونه. بعد که خمیر تهیه شده و دیگه به دست نچسبید اونو داخل یه پلاستیک بندازید. از بالاترین نقطه باید گره بزنید تا یکم فضا برای خمیر باقی بمونه که وقتی پف کرد جا داشته باشه. یا می تونید خمیر رو داخل یه ظرفی بذارید و روی اون رو با پلاستیک و یک پارچه تمیز بپوشونید. خمیر رو برای مدت ۱ تا ۲ ساعت یه جای گرم و تاریک بذارید که ور بیاد.
پیتزا هاوایی | آموزش آشپزی | پیتزا خانگی | طرز تهیه پیتزا
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!