سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

پیتزا مخصوص چاشنی

زمان آماده سازی :3 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 692 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ماست1 و 1/2 لیوان
بکینیگ پودر، جوش شیرین، مایه خمیرهر کدام 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
روغن مایع4 قاشق غذاخوری
نمککمی
آردبه میزان لازم
گوشت چرخکرده500 گرم
پیاز2 عدد متوسط
قارچ500 گرم
فلفل دلمه ای1 الی 2 عدد
ذرت200 گرم
گوجه فرنگی4 عدد متوسط
سس قرمزبه میزان دلخواه
پنیر پیتزابه میزان دلخواه
فلفل و آویشنبه میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پیتزا مخصوص چاشنی

خب امروز براتون پیتزای مخصوص خودم که درست میکنم رو می خوام آموزش بدم. برای تهیه اش اول از همه خمیرشو باید درست کنید و بعدش بریم سراغ بقیه مراحل.

برای تهیه خمیر اول از همه باید ماست با بکینگ پودر، جوش شیرین ومایه خمیر رو با هم مخلوط کنیم. اینقدر هم بزنیم که مواد کاملا ترکیب بشن. یه حالت جوش زدن پیدا میکنه که به خاطر جوش شیرینشه. این ترکیب رو برای ۲۰ دقیقه میذاریم که بمونه.

بعدش باید آرد و با نمک ترکیب کنیمو اونا ها برای ۳ بار الک کنیم. می تونید ۱ بار هم الک کنید اما خب تاثیر ۳ بار به مراتب بیشتر از ۱ باره.

توی یه کاه دیگه، تخم مرغو روغن رو ترکیب کرده و بعد از اون باید مخلوط ماست رو بهش اضافه کنیم. خوب که هم زدیم آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دستمون نچسبه. من معمولا بین ۱/۵ تا ۲ کیلو آرد کنارم میذارم بمونه. بعد که خمیر تهیه شده و دیگه به دست نچسبید اونو داخل یه پلاستیک بندازید. از بالاترین نقطه باید گره بزنید تا یکم فضا برای خمیر باقی بمونه که وقتی پف کرد جا داشته باشه. خمیر رو برای مدت ۱ تا ۲ ساعت یه جای گرم و تاریک بذارید که ور بیاد.

همزمان با این کار برید سراغ مواد روی پیتزا. اول از همه تابه ای بردارید و پیاز خرد شده یا رنده شده رو توش سرخ کنید. بعدش گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنید و بذارید که رنگ گوشت عوض بشه. می تونید قارچ های خرد شده خودتونو توی این مرحله به گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدین. اگر نه که همونطور خام می تونید استفادش کنید. به گوشتتون اگه تمایل داشتید رب و فلفل هم اضافه کنید.

فلفل دلمه ای و گوجه رو هم خرد کنید و کنار بذارید. اگه از درت کنسرو شده استفاده می کنید اونو داخل ظرفی به مدت ۲۰ دقیقه بجوشونید و بعد آبکشی کنید و کنار بذارید.

بعد از اینکه خمیرتون آماده شد، تقریبا ۱/۳ از مواد رو بردارید و روی یک سطح آرد پاشی شده خمیر رو با وردنه باز کنید. سعی کنید ضخامت خمیر نه زیاد باشه نه کم. موع پخت پف میکنه. قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و خمیر رو بذاریدداخلش. خب حالا باید مواد رو بریزید روی مواد. من به این ترتیب می ریزم. اول از همه روی خمیر رو با سس گوجه فرنگی می پوشنم. بعدش یه لایه پنیر پیتزا میریزم. بعد گوشت، قارچ رو هم روی سطحش پخش میکنم. گوچه فرنگی، ذرت و فلفل دلمه ای رو هم می پاشم روی خمیر. روی مواد رو کمی فلفل و آویشن می زنم. بعد لایه دوم پنیر پیتزا رو می پاشم روش. قبل از اینکه قالب رو وارد فر کنم روی خمیر رو کمی آب می پاش که پنیر کش بیاد.

قالب رو داخل فری کهاز قبل گرم شده بذارید. دمای فر هم بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی گراید باشه خوبه. توی طبقه وسط قالب رو بذارید. تا زمانی که روی موادتون سرخ بشه و پنیر آب بشه. قبل از اینکه قالب رو خارج کنید حتما با یه خلال دندون خمیر رو تست کنید که پخته باشه.

اینم از پیتزا مخصوص چاشنی امروز.

نکته:

۱- حتما از آرد سفید مرغوب استفاده کنید. می تونید از سوپر مارکتی ها هم این آردو تهیه کنید.

۲- با این مقدار از مواد می تونید ۳ تا تیکه پیتزا داشته باشید.

پیتزا مخصوص چاشنی

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5598
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *