سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 665 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
قارچ225 گرم
اسفناج225 گرم
تان فرانسوی2 عدد
پنیر سوئیسی4 برش
نمک و فلفلبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی

برای تهیه پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی ابتدا قارچ ها بشویید و به قطعات نازک خردشان کنید. سپس تابه ای برداشته و روغن را درونش بریزید. پس از گرم شدن روغن، قارچ ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که سرخ شوند. سپس سیر خرد شده خود را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. بهتر است سیر حالت له شده داشته باشد.

پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی

سپس اسفناج های خرد شده را به تابه اضافه کنید و بگذارید خوب سرخ شوند. سعی کنید اسفناج ها به اندازه مناسبی ریز شوند. به اندازه لازم نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و آن را هم بزنید. پس از آن زیر حرارت را خاموش کنید و بروید به مرحله بعدی!

پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی

در مرحله بعدی نان های فرانسوی را بردارید و هر کدام را از نیمه برش دهید.  سپس سینی فر خود را بردارید و روی آن را فویل بگذارید. سپس نان های خود را روی سینی بگذارید. روی نان ها را کمی روغن زیتون بزنید و برای ۳ دقیقه سینی را درون فر یا توستر بگذارید و اجازه دهید که رنگ نان ها تغییر کند و به طلایی بزند.

پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی

سپس سینی را از فر خارج کنید و به مقدار ۱/۴ از مواد روی هر کدام از تکه های نان بریزید و سپس یک ورق از پنیر سوئیسی را روی هرکدام بگذارید.

پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی

سپس سینی را به فر برگردانید و برای مدت کوتاهی درون فر بگذارید تا پنیر روی پیتزای شما ذوب شود.

پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی

پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی شما آماده است. نوش جان

پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی

نکته:

۱-  این مقدار مواد مناسب برای ۴ نفر می باشد.

۲- به جای پنیر سوئیسی می توانید از پنیر پیتزا استفاده نمایید.

۳- به جای روغن زیتون می توانید از روغن های دیگر نیز استفاده نمایید.

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی،آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3373
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *