پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی
برای تهیه پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی ابتدا قارچ ها بشویید و به قطعات نازک خردشان کنید. سپس تابه ای برداشته و روغن را درونش بریزید. پس از گرم شدن روغن، قارچ ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که سرخ شوند. سپس سیر خرد شده خود را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. بهتر است سیر حالت له شده داشته باشد.
سپس اسفناج های خرد شده را به تابه اضافه کنید و بگذارید خوب سرخ شوند. سعی کنید اسفناج ها به اندازه مناسبی ریز شوند. به اندازه لازم نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و آن را هم بزنید. پس از آن زیر حرارت را خاموش کنید و بروید به مرحله بعدی!
در مرحله بعدی نان های فرانسوی را بردارید و هر کدام را از نیمه برش دهید. سپس سینی فر خود را بردارید و روی آن را فویل بگذارید. سپس نان های خود را روی سینی بگذارید. روی نان ها را کمی روغن زیتون بزنید و برای ۳ دقیقه سینی را درون فر یا توستر بگذارید و اجازه دهید که رنگ نان ها تغییر کند و به طلایی بزند.
سپس سینی را از فر خارج کنید و به مقدار ۱/۴ از مواد روی هر کدام از تکه های نان بریزید و سپس یک ورق از پنیر سوئیسی را روی هرکدام بگذارید.
سپس سینی را به فر برگردانید و برای مدت کوتاهی درون فر بگذارید تا پنیر روی پیتزای شما ذوب شود.
پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی شما آماده است. نوش جان
نکته:
۱- این مقدار مواد مناسب برای ۴ نفر می باشد.
۲- به جای پنیر سوئیسی می توانید از پنیر پیتزا استفاده نمایید.
۳- به جای روغن زیتون می توانید از روغن های دیگر نیز استفاده نمایید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: BETH
چاشنی،آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!