پیتزا با نان فرانسوی
پیتزا به روش های مختلف و با طعم های متونعی تهیه می شود. امروز پیتزایی را برایتان آماده کرده ایم که نیازی به خمیر پیتزا ندارید و خیلی راحت با نان فرانسوی می توانید آن را تهیه کنید. می تواند به عنوان یک میان وعده برای شما و عزیزانتان باشد. با آموزش پیتزا با نان فرانسوی با ما همراه باشید.
برای شروع کار در یک ظرف مناسب سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، پونه کوهی، ریحان خشک شده، پودر سیر و به میزان لازم و دلخواه نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.می توانید از سس های آماده استفاده کنید که در همه سوپر مارکت ها و یا فروشگاه ها موجود می باشد اگر نه تمایل دارید که خودتان سس گوجه فرنگی را تهیه نمایید در انتهای این آموزش لینک های مرتبط با سس گوجه فرنگی را برایتان می گذاریم.مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا یکدست شود. اگر احساس کردید که رب به خوبی در مواد حل نشده است، می توانید طرف را برای مدت کوتاهی روی حرارت گاز قرار دهید تا مواد یکدست شوند.
سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و گوشت چرکرده خود را به آن اضافه کنید. گوشت را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و به قهوه ای بزند و تقریبا پخته شود.پس از آن تابه را کنار گذاشته و سراغ مرحله بعدی بروید.
خب در این مرحله اگر از اسفناج منجمد شده می خواهید استفاده کنید بایستی از چند ساعت قبل آنرا از فریزر خارج کنید اگر از اسفناج تازه استفاده میکنید آن را به صورت ریز خرد کنید. به همین ترتیب گوجه فرنگی، قارچ و زیتون را نیز خرد کنید.
سپس نان فرانسوی خود را از میان نصف کنید. یک تکه از آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.خب می رسیم به مرحله قشنگش..روی هر تکه از نان ها مقداری از سسی که آماده کرده اید را بریزید و خوب در همه جای نان پخشش کنید. خساست به خرج ندهید! سس را برای جای دیگری نیاز نداریم پس از همه آن استفاده نمایید. روی سه تکه نان سس را بزنید و سپس نیمی از پنیر پیتزا رنده شده خود را به طوری مساوی روی هر تکه از نان ها بریزید. بعد از آن نوبت گوشت،قارچ، زیتون و گوجه فرنگی است. که با سلیقه خود و به طور مساوی از هرکدام روی تکه نان ها بگذارید. در اخر باقی مانده پنیر پیتزای خود را روی مواد بریزید.
در آخر نان های خود را دورن فر با ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه زمان به آن بدهید. پس از این زمان پنیر شما کاملا ذوب شده و نان شما طلایی رنگ خواهد شد.پیتزا با نان فرانسوی شما آماده است. نوش جان
پی نوشت:
برای آموزش طرز تهیه سس گوجه فرنگی روی یکی از نام های زیر کلیک کنید:
سس سالسا ، سس آنچیلادای، سس گوجه با سیر و پیاز ، سس مارینارا، سس پیتزا
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: www.budgetbytes.com
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!