پوره کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی، لذیذ،لب شیرین و نشاط آور، مناسب گیاه خواران، ضد سرطان و سرشار از خواص گوناگون می باشد.پوره کدو حلوایی در کشوهای غربی از پرطرفدارترین پورههاست که در برخی کیکها و پایها هم از آن استفاده میکنند. به دلیل غنی بودن از مواد مورد نیاز بدن و آنتی اکسیدانها، خوب است ما نیز این پوره را به برنامه غذاییمان اضافه کنیم. این پوره را پس از آماده شدن میتوان به مدت بیش از ۴ ماه داخل فریزر نگهداری نمود. با این میزان مواد می توان ۲ پیمانه پوره تهیه نمود.
برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا داغ شود. کدو را به درازا برش داده و به کمک یک قاشق و یا هندوانه تراش، هستههای آن را خارج میکنیم. (میتوان هستهها را شسته و بو بدهیم و مانند تخمه استفاده نماییم.)
سپس به اندازه یک بند انگشت آب، کف سینی فر می ریزیم و برشهای کدو حلوایی را داخل سینی قرار داده و آنها را داخل فر داغ میپزیم تا پخته و نرم گردد. این عمل در حدود یک ساعت طول خواهد کشید. پس از اینکه کدو کاملاً پخته و نرم گردید، آن را از فر خارج کرده و کنار میگذاریم تا به حدی خنک شود که بتوان آن را با دست لمس کرد. سپس با کمک یک قاشق، داخل آن را از پوست خارج کرده و آن را درون یک دستگاه غذا ساز همراه با مقداری شکر میریزیم و آنقدر میزنیم تا به حالت پوره در آید. پس از پوره شدن کدو، آن را از دستگاه غذاساز خارج کرده و روی دو لایه پارچه آشپزخانه که داخل یک صافی انداختهایم میریزیم. زیر صافی نیز یک کاسه میگذاریم تا آب اضافی پوره گرفته شده و داخل کاسه بریزد. پوره را با این حالت به مدت ۲ الی ۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پوره آماده سرو میگردد.
نکته:
۱- می توانید به پوره کدو حلوایی خود کمی کره و زعفران بزنید تا طعم بهتری پیدا کند.
۲- میزان غلظت پوره به خود شما بستگی دارد
۳- میزان شیرینی پوره به سلیقه شما بستگی دارد. میزان شکر افزوده شده به پوره در دست شماست!
۴- کدو حلوایی خیلی زود می سوزد.پس بهتر است در زمان پخت به طور مداوم به آن سر بزنید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!