سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پوره کدو حلوایی

زمان آماده سازی :3 ساعت

بازدید : 1099 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کدو حلوایی 1 عدد
شکربه میزان لازم
آببه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پوره کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی، لذیذ،لب شیرین و نشاط آور، مناسب گیاه خواران، ضد سرطان و سرشار از خواص گوناگون می باشد.پوره کدو حلوایی در کشوهای غربی از پرطرفدارترین پوره‌هاست که در برخی کیک‌ها و پای‌ها هم از آن استفاده می‌کنند. به دلیل غنی بودن از مواد مورد نیاز بدن و آنتی اکسیدان‌ها، خوب است ما نیز این پوره را به برنامه غذایی‌مان اضافه کنیم. این پوره را پس از آماده شدن می‌توان به مدت بیش از ۴ ماه داخل فریزر نگهداری نمود. با این میزان مواد می توان ۲ پیمانه پوره تهیه نمود.

برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا داغ شود. کدو را به درازا برش داده و به کمک یک قاشق و یا هندوانه تراش، هسته‌های آن را خارج می‌کنیم. (می‌توان هسته‌ها را شسته و بو بدهیم و مانند تخمه استفاده نماییم.)

سپس به اندازه یک بند انگشت آب، کف سینی فر می ریزیم و برش‌های کدو حلوایی را داخل سینی قرار داده و آنها را داخل فر داغ می‌پزیم تا پخته و نرم گردد. این عمل در حدود یک ساعت طول خواهد کشید. پس از اینکه کدو کاملاً پخته و نرم گردید، آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا به حدی خنک شود که بتوان آن را با دست لمس کرد. سپس با کمک یک قاشق، داخل آن را از پوست خارج کرده و آن را درون یک دستگاه غذا ساز همراه با مقداری شکر می‌ریزیم و آنقدر می‌زنیم تا به حالت پوره در آید. پس از پوره شدن کدو، آن را از دستگاه غذاساز خارج کرده و روی دو لایه پارچه آشپزخانه که داخل یک صافی انداخته‌ایم می‌ریزیم. زیر صافی نیز یک کاسه می‌گذاریم تا آب اضافی پوره گرفته‌ شده و داخل کاسه بریزد. پوره را با این حالت به مدت ۲ الی ۴ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پوره آماده سرو می‌گردد.

نکته:

۱- می توانید به پوره کدو حلوایی خود کمی کره و زعفران بزنید تا طعم بهتری پیدا کند.

۲- میزان غلظت پوره به خود شما بستگی دارد

۳- میزان شیرینی پوره به سلیقه شما بستگی دارد. میزان شکر افزوده شده به پوره در دست شماست!

۴- کدو حلوایی خیلی زود می سوزد.پس بهتر است در زمان پخت به طور مداوم به آن سر بزنید.

پوره کدو حلوایی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2941
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *