در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پودینگ کدو حلوایی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 754 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

نان فرانسوی 1 عدد
کشمش 1/4 فنجان
پوره کدو تنبل 420 گرم
شکر 1 فنجان
تخم مرغ  2 عدد
ادویه چای کدو تنبل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
شیر 2 فنجان
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

پودینگ کدو حلوایی

برای تهیه پودینگ کدو حلوایی به ترتیب زیر عمل نمایید.

۱- ابتدا نان فرانسوی خود را به صورت مکعبی شکل برش دهید. همانند شکل

پودینگ کدو حلوایی

۲- یک ظرف پیرکس بردارید و ته آنرا چرب نمایید سپس تکه های نان را درونش بریزید و بعد از آن کشمش را روی تکه های نان پخش کنید.

پودینگ کدو حلوایی

۳- در مرحله بعدی پوره کدو حلوایی، شکر، تخم مرغ، دارچین، ادویه پای کدو حلوایی و وانیل را با هم ترکیب کنید.مواد بایستی کاملا با هم مخلوط شوند.

پودینگ کدو حلوایی

۴- سپس شیر را به ترکیب بالا بیافزایید و با هم زن هم بزنید.

پودینگ کدو حلوایی

۵- در مرحله بعدی مایع به دست آمده را روی تکه های نان خود بریزید. به طوری که تمامی نان ها را بپوشاند.می توانید با یک چنگال تکه های نان را به هم بزنید تا مایع به تمامی قسمت ها برسد.

پودینگ کدو حلوایی

۶- سپس ظرف را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید. درجه حرارت فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید. برای اطمینان از پخت مواد با یک خلال دندان یا چنگال آنرا چک کنید. پس این زمان پودینگ کدو حلوایی شما آماده  است.

از پودینگ کدو حلوایی برای عصرانه و یا صبحانه می توانید استفاده نمایید. نوش جان

پودینگ کدو حلوایی

نکته:

۱- برای مشاهده طرز تهیه پوره کدو حلوایی روی نام آن کلیک کنید: پوره کدو حلوایی

۲- برای مشاهده طرز تهیه ادویه پای کدو حلوایی روی نام آن کلیک کنید: ادویه پای کدو حلوایی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3021
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *