در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پودینگ سیب

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 815 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

نان فرانسوی 1 عدد
شیر2 فنجان
تخم مرغ2 عدد
سس سیب2 فنجان
شکر1/3 فنجان
وانیل1 قاشق چایخوری
دارچین1 قاشق غذاخوری
کره2 قاشق غذاخوری
کشمش1 فنجان

پودینگ سیب

برای تهیه پودینگ سیب به ترتیب زیر عمل نمایید.

۱- ابتدا نان فرانسوی خود را به صورت مکعبی شکل برش دهید. همانند شکل

پودینگ سیب

۲- در مرحله بعدی شیر، تخم مرغ،سس سیب، شکر، وانیل و دارچین را با هم ترکیب کنید.مواد بایستی خوب با هم مخلوط شوند و به صورت زیر تبدیل شود.

پودینگ سیب

۳- پس از آن در ظرف پیرکسی که آن را چرب کرده اید، تکه های نان را بریزید و نیمی از مایع حاصل را روی تکه های نان اضافه کنید. با چنگالی تکه های نان را جا به جا کنید تا مواد به تمامی قسمت ها برسد. سپس کشمش ها را روی تکه های نان بپاشید و تکه های کره را در چند طرف از ظرف بگذارید و باقی مایع را به روی مواد بریزید.

پودینگ سیب

۴- سپس ظرف را درون فر بگذارید. فر را از قبل خوب بایستی گرم کنید. فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت بگذارید.۴۵ دقیقه زمان برای آماده شدن پودینگ کافی خواهد بود. برای اطمینان از پخت با چنگال یا یک خلال دندان آن را تست کنید.

پس از این زمان پودینگ سیب شما آماده است. نوش جان

پودینگ سیب

نکته:

۱- برای تهیه سس سیب تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید. سپس آنها را قاچ زده و این سیب های قاچ شده را بشویید. سیب ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی آتش بگذارید. سیب ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملا بپزند. حالا سیب ها آماده است. با پشت قاشق، سیب های پخته را له کنید و سپس بگذارید تا کاملا سرد شوند. برای مزه دار کردن سیب ها به آنها شکر اضافه نمایید.

۲- برای تزیین پودینگ سیب می توانید از خامه، سس سیب و یا پودر شکر استفاده کنید.

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3024
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

58 − 55 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + = 26