در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 174 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۳۰ / خرداد / ۱۳۹۵

پودر سوخاری یا آرد سوخاری معمولا از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6841
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    40 + = 41

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    42 + = 49