سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

پودر سوخاری خانگی

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 1281 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

نان حجیم یا تستبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پودر سوخاری

پودر سوخاری خانگی یا آرد سوخاری معمولا از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فرآورده از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک، قهوه‌ای و برشته می‌شود.اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می‌آید. در واقع، نان‌های تست چنانچه به فروش نروند، به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نبوده و اگر دچار فساد نشده باشند دوباره به کارخانه باز می‌گردند و مجددا در فر قرار می‌گیرند تا به صورت خشک شده درآیند. این فرایند درباره نان‌هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می‌دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته‌ بندی و روانه بازار می‌کنند.
برای آماده‌سازی آرد سوخاری، نان دو بار تحت فرآیند پخت قرار می‌گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان‌پذیر نیست.
برای تهیه پودر سوخاری خانگی شما می توانید از هر گونه نان حجیم مثل فرانسوی، باگت، نان همبرگر و… استفاده کنید. برای این کار بهتره از نان های مانده و بیات شده استفاده کنید، در ابتدای کار خمیر داخل نان ها را خارج کنید و اون ها را درشت خرد کنید. بقیه قسمت نان را هم خرد کنید و بعد داخل سینی فر قرار بدید، شما می توانید از مخلوط چند نوع نان استفاده کنید.
فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و روشن کنید و بعد سینی نان را داخل اون قرار بدید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا نان ها کاملا برشته و تست بشن.
اصلا نباید رنگ نان تغییر کنه، همین که روی نان سفت بشه و خوب تست بشه کافیه.بعد از اینکه نان ها آماده شدن اجازه بدین کمی خنک بشن و بعد اون ها را داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشتکوب بکوبید تا کاملا خرد بشن. میزان ریز و درشت بودن پودر را خودتون تهیه می کنید حتی می توانید کاملا اون ها را آرد کنید البته به نظر من بهتره که کمی درشت باشن تا غذای شما خوشمزه تر بشه!

نکته:

بهترین پودر سوخاری پودری هست که از کناره های نان تست تهیه میشه! البته می توانید از نان تست بیات شده کامل هم استفاده کنید ولی قسمت های کناری پودر خوشمزه تری به شما میدن.

در صورت تمایل پودر سوخاری را با نان های معمولی تهیه کنید البته نان های حجیم مزه بهتری دارند.

می توانید پودر سوخاری را فقط از خمیر داخل باگت تهیه کنید، برای این کار هر بار نان باگت مصرف می کنید خمیر داخلش را نگه دارید و در زمان مناسب اونها را به پودر سوخاری تبدیل کنید.

پودر سوخاری تهیه شده را داخل ظرف دربسته و داخل یخچال قرار بدید.

در صورت تمایل مقداری فلفل و زردچوبه و زعفران هم به پودر اضافه کنید تا خوشمزه تر بشه.

طرز تهیه پودر سوخاری کارخانه ای هم دقیقا به همین شکل هست با این تفاوت که اون پودر در دو مرحله حرارت میبینه چون نان های کارخانه ای به شدت بیات هستند!

 

پودر سوخاری

تهیه و تنظیم: چاشنی

آشپزی, آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6836
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *