سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

بازدید : 392 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۴ / مهر / ۱۳۹۴

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پنیر مونتری جک

پنیر مونتری جک یک پنیر جنجال بر انگیز است.چرا که همچنان در بین آمریکایی ها و مکزیکی ها مشکل در زادگاه این پنیر هست و هر گروه تمایل دارد که تاریخچه ی این پنیر متعلق به کشور خودش باشد.اما از نظر اتحادیه اروپا این پنیر اصالتی آمریکایی دارد اما در ابتدا در یک صومعه که متعلق به مکزیکی های مقیم در منطقه مونتری آمریکا بوده تولید شده است.

اولین تولید کننده این پنیر که جک نام دارد اسم تجاری این پنیر را “مونتری جک” گذارد.و همچنان در تمامی فروشگاه های مواد غذایی در ایالات متحده میتوانید مونتری جک را بیابید.این پنیر نیمه سفت خامه ای و دارای طعم و عطری ملایم می باشد که از شیر گاو تولید شده است.اگر بخواهم بگویم این پنیر شباهتی به کدام پنیر معروف دارد باید چدار را برای شما مثال بزنم.

پنیر مونتری جک در سه نوع تولید می شود اول نوع تازه که چند ماه برای تولید آن زمان برده است نوع دوم نیمه جک خشک می باشد که زمان یک سال برای آماده مصرف شدن این پنیر نیاز است و نوع فلفلی که دارای ادویه های مختلفی در این نوع پنیر می باشد که طرفداران زیادی پیدا کرده است.

مشخصات:

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: مکزیک و ایالات متحده آمریکا
منطقه: مونتری، کالیفرنیا
نوع: نیمه سخت
محتوای چربی: ۷۴٫۶٪
بافت: خامه ای، سفت، باز و انعطاف پذیر
پوست: طبیعی
رنگ: زرد کم رنگ

پنیر مونتری جک

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1869
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *