در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پنکیک سیب زمینی با ذرت

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 1819 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سیب زمینی پخته3 عدد متوسطذرت پخته1 لیوان
تخم مرغ1 عدد درشتجعفری ساطوری1 ق غ
بکینگ پودر1 ق چنمک و فلفل و پودر سیربه مقدار لازم
 

پنکیک پوره سیب زمینی و ذرت

طرز تهیه پنکیک پوره سیب زمینی و ذرت , کوکو سیب زمینی , طرز تهیه کیک سیب زمینی , کیک سیب زمینی سرخ شده , کیک سیب زمینی بدون فر , کیک سیب زمینی و ذرت , پن کیک سیب زمینی 

سیب زمینی آبپز شده رو پوره کنید.

همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنید به غیر از بکینگ پودر.

حدود یک ساعت استراحت دهید تا طعم همه مواد به خورد هم برن.

قبل از سرخ کردن بکینگ پودر رو اضافه کنید.

حالا در تابه روغن بریزید.

وقتی خوب داغ شد با قاشق مقداری از مواد را برداشته و در روغن فرم دهید و دو طرف اون رو سرخ کنید.

پنکیکها خیلی ترد و خوشمزه هستن و اون دانه های ذرت وسطشون عالین

اگه این غذا رو با مقداری ماست سفت یا چکیده و کمی برگ سبز پیازچه خرد شده سرو کنید.

طعمش خیلی خاص و بینظیر میشه.

حتما امتحان کنید.

پنکیک پوره سیب زمینی و ذرت | انواع غذای ساده | غذای خوشمزه و ارزان | انواع کوکو | کوکو خوشمزه

طرز تهیه و عکس از سوزان شریعت عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10229
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 1

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

50 − = 46