سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پنکیک مغزدار

زمان آماده سازی :2 ساعت و 45 دقیقه

بازدید : 1675 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 1 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 و 1/2 پیمانه
شکر 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
شکلات نوتلا 14 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
توت فرنگی ( اختیاری) به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پنکیک مغزدار

تهیه پنکیک مغزدار با شکلات نوتلا یک انتخاب ویژه برای صبحانه به ویژه برای کودکان است. چرا که شکلات نوتلای استفاده شده برای مغز پنکیک ممکن است به سرعت آب شود بایستی در تهیه این پنکیک سرعت عمل داشته باشید. به قول معروف فرز باشید. برای این منظور بهتر است ۱ و ۱/۲ تا ۲ قاشق غذاخوری شکلات نوتلا  را به شکل مدور با قطر تقریبی نیم سانتی‌متر روی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در فریزر قرار دهید تا شکلات سفت شود. توجه داشته باشید که قطر شکلات نوتلا نباید خیلی نازک و یا خیلی کلفت باشد. چرا که اگر قطر شکلات نازک باشد به هنگام جا‌به‌جایی به راحتی خواهد شکست و برعکس اگر خیلی کلفت باشد قطر پنکیک را زیاد خواهد کرد.

نکته دوم در ارتباط با تهیه پنکیک مغزدار این است که، اگر در هنگام تهیه پنکیک، شکلات از مابین پنکیک آب شد و به داخل تابه نفوذ کرد بهتر است تابه را قبل از تهیه پنکیک بعدی به خوبی تمیز کنید. چرا که باعث می‌شود پنکیک‌های بعدی ظاهری نامطلوب و سوخته پیدا کنند.

نکته سوم این که از مقدار کمی کره برای تهیه پنکیک استفاده کنید در کل برای این میزان مواد به ۲ قاشق غذاخوری کره نیاز خواهید داشت و مجموعا ۷ پنکیک در نهایت خواهید داشت. البته این بستگی به میزانی که از مواد پنکیک استفاده می‌کنید دارد!

توصیه می‌شود شکلات‌های تخت شده را در ۲ سینی مجزا قرار دهید و هر بار یکی از سینی‌ها را استفاده کنید تا مانع از آب شدن شکلات‌ها در هنگام پخت شود.

برای تهیه پنکیک از تابه مخصوص پنکیک و یا تابه‌های نچسب که سالم هستند استفاده کنید.

پنکیک مغزدار

برای تهیه پنکیک مغزدار ابتدا شکلات‌های نوتلا و یا هر شکلات صبحانه دیگری که در دسترس دارید را به صورت مدور روی کاغذ روغنی پهن کنید و در فریزر به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید.
مواد خشک شامل آرد، نمک، شکر، وانیل و بکینگ‌ پودر را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید.
وسط ظرف حاوی مواد خشک را گود کنید و تخم مرغ و شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا زمانی که کاملا صاف و یکدست شوند.
از مواد به اندازه ۱/۴ پیمانه بردارید و کف تابه که با ۱/۲ قاشق غذاخوری کره ذوب‌شده گرم شده است بریزید. سپس یکی از شکلات‌ها را روی آن قرار دهید و سریعا از مواد پنکیک کمی کمتر از دفعه اول روی شکلات بریزید و سطح پنکیک را صاف کنید. در نهایت زمانی که اطراف پنکیک به رنگ طلایی تغییر رنگ داد پنکیک را برعکس کنید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. این کار را تا انتها ادامه دهید و در صورت تمایل پنکیک‌ها را با تکه‌های میوه تازه  مانند توت فرنگی سرو نمایید.

پنکیک مغزدار شما آماده است. نوش جان

پی نوشت: برای اطلاعات درمورد شکلات نوتلا روی اسم آن کلیک کنید.

پنکیک مغزدار

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2010
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید

یک پاسخ به “پنکیک مغزدار”

  1. محمد گفت:

    محمدت خیلی دوستت داره. این نظرو تایید نکن D:

    محمد did not rate this post.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *