در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پلو چشم بلبلی

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 1760 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج3 پیمانهلوبیا چشم بلبلی1 پیمانه
شوید تازه1 پیمانهشوید خشکمقداری
دارچینمقداریکوشت خورشتی300 گرم
پیاز1 عددسیر1 حبه
زردچوبه و ادویهبه مقدار کافیزعفران دم کردهبه مفدار لازم
ربمقداری

پلو چشم بلبلی

طرز تهیه پلو چشم بلبلی , لوبیا چشم بلبلی با گوشت , لوبیا چشم بلبلی با مرغ , دمی لوبیا چشم بلبلی , لوبیا چشم بلبلی پلو با کوشت , شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی , دمپخت لوبیا چشم بلبلی , طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی

برنج رو از دو ساعت قبل خیس کنید.

لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس کنید.

دو سه بار هم آب لوبیا رو عوض کنید.

بعدد با مقداری آب، لوبیا چشم بلبلی رو بپزید.

آخر پخت لوبیا بهش نمک اضافه کنید.

برنج رو آبکشی کنید.

چند دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شوید تازه خرد شده رو به برنج اصافه کنید.

ته قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بذارید.

اگر نه که از همون برنج استفاده کنید.

برنج رو داخل قابلمه بریزید.

لایه به لایه برنج و لوبیا چشم بلبلی بریزید.

شوید خشک و دارچین هم بین لایه ها بریزید.

برنج رو دم بذارید.

بعد از دم کشیدن روش روغن یا کره محلی بریزید.

برای پخت گوشت، داخل قابلمه ای پیاز رو خرد کنید.

با روغن کمی تفتش بدین.

گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین.

رنگ گوشت که عوض شد، بهش زردچوبه و ادویه بزنید.

کمی رب بهش اضافه کنید و یک حبه سیر داخل قابلمه بندازید.

کمی آب ریخته و اجازه بدین که گوشت بپزه.

در اخر پخت گوشت، نمک و زعفران بهش اضافه کنید.

نوش جان

پلو لوبیا چشم بلبلی رو می تونید با مرغ هم درست کنید.

پلو چشم بلبلی | انواع پلو | پلو مخلوط خوشمزه | طرز تهیه پلو | پلو با گوشت | طرز تهیه پلو خوشمزه

دستور تهیه و عکس از سیمین نهانی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11496
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 1 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 4 = 2