طرز تهیه پلو بحرینی
پلو بحرینی , طرز تهیه پلو بحرینی , طرز تهیه پلو , انواع پلو , پلو مخلوط با مرغ , قاطی پلو با مرغ , انواع غذا با مرغ , غذای خوشمزه با مرغ , پلو و مرغ , مرغ و پلو , غذای بحرینی
ابتدا برنج را شسته و کمی نمک مي زنيم و مدت دو ساعت قبل از پخت خيس مي کنيم.
سپس دو عدد پياز را تفت دهید.
کمی زردچوبه زده و تكه های مرغ را اضافه كرده و تفت دهيد.
همراه دوعدد ليموعماني و نمك و فلفل مي گذاريم بپزند.
آب مرغ بايد زياد باشد، زيرا برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده مي شود.
۲ عدد پياز را پوست کنده و خلال و سرخ مي کنيم تا کاملا طلايي شوند.
كشمش ، گردو خردشده ، خلال بادام را كمی تفت داده و نمك و فلفل سياه و پودر ليمو عمانی و سه قاشق زعفران دمكرده اضافه ميكنيم
از این مخلوط برای تزیین پلو استفاده مي کنيم.
بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کرده و در قابلمه می ريزيم تا بجوشد.
نیمی از پیاز سرخ کرده را هم اضافه میکنیم.
نمک برنج را شسته و در قابلمه آب مرغ مي ريزيم.
مي گذاريم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.
سپس قبل از اين که برنج را دم کنيم، مقداري ادويه ي پلويی و دارچين روی آن مي پاشيم و پلو را دم مي کنيم.
کشمش، گردو و خلال بادام را با نيمی از پيازهای سرخ شده تفت مي دهيم و زعفران دمكرده و پودر ليمو عمانی روی آن مي پاشيم.
بعد از دم کشيدن پلو، با کفگير پلو را مخلوط مي کنيم تا ادويه و دارچين با پلو مخلوط شوند.
سپس کمي به برنج روغن زده و در ديس مي کشيم.
بنابه سليقه خودتون روی برنج را با گوشت و مخلفات تزيين كنيد.
نوش جان
پلو بحرینی | انواع پلو | قاطی پلو با مرغ | طرز تهیه پلو | پلو مخلوط با مرغ | آموزش آشپزی چاشنی
دستور تهیه و عکس از راحیل عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!