سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

پلو بحرینی

زمان آماده سازی :2 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1578 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج3 پیمانهفیله مرغ8 عدد
پیاز4 عدد متوسطگردو و خلال بادام1 لیوان
کشمش پلویی1/2 لیوانپودر لیمو عمانی1 ق غ
لیمو عمانی2 عددادویه پلوییبه مقدار لازم
دارچین و زردچوبهبه میزان لازمنمک و فلفلبه میزان لازم
زعفران دم کرده3 ق غ
.
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه پلو بحرینی

پلو بحرینی , طرز تهیه پلو بحرینی , طرز تهیه پلو , انواع پلو , پلو مخلوط با مرغ , قاطی پلو با مرغ , انواع غذا با مرغ , غذای خوشمزه با مرغ , پلو و مرغ , مرغ و پلو , غذای بحرینی 

ابتدا برنج را شسته و کمی نمک مي زنيم و مدت دو ساعت قبل از پخت خيس مي کنيم.

سپس دو عدد پياز را تفت دهید.

کمی زردچوبه زده و تكه های مرغ را اضافه كرده و تفت دهيد.

همراه دوعدد ليموعماني و نمك و فلفل مي گذاريم بپزند.

آب مرغ بايد زياد باشد، زيرا برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده مي شود.

۲ عدد پياز را پوست کنده و خلال و سرخ مي کنيم تا کاملا طلايي شوند.

كشمش ، گردو خردشده ، خلال بادام را كمی تفت داده و نمك و فلفل سياه و پودر ليمو عمانی و سه قاشق زعفران دمكرده اضافه ميكنيم

از این مخلوط برای تزیین پلو استفاده مي کنيم.

بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کرده و در قابلمه می ريزيم تا بجوشد.

نیمی از پیاز سرخ کرده را هم اضافه میکنیم.

نمک برنج را شسته و در قابلمه آب مرغ مي ريزيم.

مي گذاريم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.

سپس قبل از اين که برنج را دم کنيم، مقداري ادويه ي پلويی و دارچين روی آن مي پاشيم و پلو را دم مي کنيم.

کشمش، گردو و خلال بادام را با نيمی از پيازهای سرخ شده تفت مي دهيم و زعفران دمكرده و پودر ليمو عمانی روی آن مي پاشيم.

بعد از دم کشيدن پلو، با کفگير پلو را مخلوط مي کنيم تا ادويه و دارچين با پلو مخلوط شوند.

سپس کمي به برنج روغن زده و در ديس مي کشيم.

بنابه سليقه خودتون روی برنج را با گوشت و مخلفات تزيين كنيد.

نوش جان

پلو بحرینی | انواع پلو | قاطی پلو با مرغ | طرز تهیه پلو | پلو مخلوط با مرغ | آموزش آشپزی چاشنی

دستور تهیه و عکس از راحیل عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10965
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *